Tsädää!

Päivän linkkaus: Humanimal - astetta eläimellisempää kehotaidetta!

 

Koska Vuodatus on ollut katkolla, niin meille on pääsyt kertymään melkoinen määrä Lunan puvun valmistusta koskevaa materiaalia. Mennään pidemmittä puheitta näihin ->

Syd%C3%A4n-normal.jpg

Finnfoamista tehty sydän. Hiominen tekee ihmeitä. Sydän tulee Lunan valtikkaan.

LunanValtikka-normal.jpg

Lunan valtikka. Pelissä Luna heittää mikrofoninsa (minulla on myös asussa hopeinen mikrofoni) ilmaan ja tilalle putoaa porkkana-valtikka, jonka päässä on ilmeisesti mikrofoni. Ostin verhotangon, johon ruuvasin kiinni finnfoamista tehdyn sydämen. Porkkanat tein Tiimarista ostetuista styroksikartioista, joita vähän yhdistelin ja muotoilin keraamisen massan ja hiomapalan avulla. Samalla tapaa myös nämä ruuvattiin kiinni valtikkaan ennen maalausta. Vielä olisi tehtävää tämänkin kanssa...

LunanPanta-normal.jpg

Lunan kaulapanta. Yksi harvoja osia puvusta, jossa ei ole pupua.

PupuPiiri-normal.jpg

Pupulumihiutale. Vain silmät puuttuvat.

PinkkiPupu-normal.jpg

Yksi pupuista on vaaleanpunainen.

Silm%C3%A4t-normal.jpg

Silmät ovat tehty muotoilumassasta/askartelusavesta, maalattu emalimaalilla ja lakattu kiiltäviksi kynsilakalla.

ValmiitPuput-normal.jpg

Pupu pataljoona! 11 pupua, joista 10 tulee vyötärölle "pupuhameeksi", ja yksi on varapupu. Vaaleanpunainen pupu tulee keskitaakse.

Korvat-normal.jpg

Näin tehdään kaartuvat pupunkorvat.

KorvaPuput-normal.jpg

Nämä vähän pienemmät puput tulevat Lunan pään sivuille.

Hanska-normal.jpg

HanskaPupu-normal.jpg

HanskaPuput-normal.jpg

Lunan pupuhanskat

Kenki%C3%A4-normal.jpg

Shoecoverit Lunan saappaisiin. Saappaiden vetoketjut jäävät covereiden alle piiloon, ja coverit kiinnitetään saappaiden ylälaitaan tarranauhoilla. Sappaiden pohjat maalataan valkoiseksi emalimaalilla.

PolviPuput-normal.jpg

Lunan polviin tulevat puput. Pieni muovinen kappale pitää puput vakaina niin, etteivät ne heilu kävellessä, vaan pysyvät nätisti asennossa.

ValmiitKeng%C3%A4tLuna-normal.jpg

Lunan valmiit pupusaappaat! Kyllä, niiden takana ovat pupunhännät.

LunanBody-normal.jpg

Lunan bodya tekemässä.

LunaHiha1-normal.jpg

Lunan hihat...olkapääsuojukset...pupun päät? Otin styroksipallot Nowan asun polvisuojuksista hyvällä omatunnolla. Nowalle täytyy muutenkin ostaa uudet. Pallo gessotaan valkoiseksi ja päällystetään vanulevyllä.

LunanHihanKorvat-normal.jpg

Isot korvat täytyy saada pysymään vakaina. Siksi pupun päähän tehdään reikä, josta työnnetään lävitse jokin vahva ja taipumaton pitkulainen esine - tässä tapauksessa muoviset veitset. Veitset kiinnitetään sekä ylä- että alapuolelta. Korvat ommellaan veitsien päälle ja ne pysyvät jämäkästi asennossaan.

 

- Satu