Päivän biisi: Samuli Edelmann - Ei mitään hätää

Päivän linkki: Minori

 

Valokuvia Päivistä ja hänen Yökaste kukkaseppeleestä.

Valokuvissa näkyvä tyyli saattaa tuoda mieleen japanilaisen shiro-nuri tyylin. Shiro-nurin tunnuspiirre on kasvojen maalaaminen tai puuteroiminen valkoiseksi. Nämä kuvat eivät kuitenkaan edusta shiro-nuria, vaan pyrkivät perinteiseen goottilaisuuteen. Nykyään harvemmin näkee goottien valkaisevan ihoaan, vaikka kalpeus on goottien kauneusihanne. Toisaalta ihan sama minkä tyylin edustajalta tässä näytetään. Tästä asukokonaisuudesta ja meikistä tuli hyvä mieli - edusti se sitten mitä tahansa tyyliä.

Kuronori-normal.jpg

Kuronori2-normal.jpg

Kuronori6-normal.jpg

Simmumeikki-normal.jpg

Kevät on sen verran pitkällä, että kuvien vaatteissa pystyi liikkumaan ulkona ilman ulkotakkia ja hanskoja. Kuumuus on valkoisten kasvojen pahin vihollinen. Kuka nyt haluaisi hikoilla puuterinsa pilalle?

Vietämme parhaillaan pääsiäislomaa vanhempiemme luona. Junaan ehtimisen kanssa tuli kova kiire. Vaikka ehdimme kyytiin, oli juna niin täynnä lomalle lähtijöitä, etteivät istumapaikat riittäneet kaikille. Kiireisen lähdön seurauksena vaatteet ja peruukit olivat päällä miten saattuu (jos nyt yleensä olivat päällä) ja meikit vinossa. Siinä matkan aikana huolettomasti korjailimme ulkoista olemustamme. Meininki ei siis paljoa poikennut normaalista päivästä Tokion metrossa: Juna on tupaten täynnä matkustajia ja kummallisesti pukeutuneet tytöt ehostavat itseään.

Sitten pari tummempaa kuvaa niin ikään Yökasteesta ja Päivistä:

Kuronori5-normal.jpg

Kuronori4-normal.jpg

Kevät saa luonnon ja cosplaymanian puhkeamaan kukkaan. Aamuaurinko ja sinitaivas muistuttavat coniaamuista, kun varhain lähdetään liikkeelle kohti cosplaytapahtumaa. Tunne saa sydänmen pakahtumaan! Miten hyviä muistoja cosplayhin liittyykään!

 

- Päivi