Päivän biisi: Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This)

Terkkuja bileistä! Juhlista on toivuttu ja seuraavaksi vähän valokuvia. Ainoa syy herätä aamulla aikaiseen juhlien jälkeen (?) oli Beyblade Metal Fury, joka on siis niiq aievan pakko nähdä joka sunnuntai.

KCUGParty-normal.jpg

Käsittämättömän suloinen pörröreppu on Monsterit OY -elokuvasta Tare. Ihanan värinen reppu löytyi kirpputorilta juuri sopivasti illan bileisiin. Kandikoruja vaihdettiin illan aikana muutamia. Kaikki oleellinen tähän kulttuuriin liittyen onkin summattu yhteen koruista (vihje: tuohon mustaan).

Hiuslaite-normal.jpg

Kuvasarja havainnollistaa yhden tavan laittaa hiuslaitteet päähän. Yleensä nämä nimellä cyberfalls kutsutut hiuslaitteet ovat kaksi ponnaria, joihin on kiinnitetty loxit ja foamit ja rastat ja tuubit ja sun muut sellaiset. Kun laitan hiuslaitteet irokeesiini, teen hiuksiini kaksi pientä ponihäntää, joihin hiuslaitteet kiinnitän. Omat hiukset piilotetaan loxien alle pinneillä ja hiusneuloilla. Otsasta hiukset jemmataan hiuspannan ja gogglessien alle. Lopuksi solmin rastoilla koko loxihötäkän niin, että pään sivut jäävät näkyviin ja päälaelle jää loxitötterö. Cyberfallit saa laitettua hiuksiin yksin. Kampaus kestää tanssimista yllättävän hyvin. Mielellään laitan hiuslaitteet peruukkiin, koska raskaat jatkeet pistävät päänahan aika koville illan aikana.

Mitä tulee kemuihin, joissa me olimme, niin paikka oli hyvin ilmastoitu ja muutenkin järjestelyiltään toimiva. Hiki ei päässyt pintaan puskemaan, vaikka Satulla oli melko paljon vaatetta päällä ja tanssimme ahkerasti. Olimme väripilkkuja paikan päällä ja toivottavasti ilahdutimme monia asuvalinnoillamme... Jos meitä kukaan yleensä näki, sillä sumukoneet tuuttasivat näköhaittoja tiheään ilmoille ja bilepaikka oli muutenkin melko pimeä.

Seuraavat tanssit ovat YSÄRIBILEET Mikkelissä 18.5. lauantaina Wilhelmissä. Sattuvat somasti Mimiconin kanssa samaan aikaan :). Siellä taas kandeillaan ja cyberoidaan! Kaikki täysi-ikäiset conittajat mukaan ja jos cybereita tai kandeja löytyy, pistäkäähän ne päälle niin saadaan oikein kunnon partyposse aikaiseksi! Meno alkaa siinä puolen yön aikoihin.

 

Pitkästä aikaa pidimme pienen photoshootin. Satu kuvasi minun oranssin cyber/kybergootti asuni. Kesällä pyrimme kuvaamaan asujamme enemmän, etenkin GB/JT asuja. Kesällä on loistavat olosuhteet valokuvaamiselle, paitsi että kirkas aurinko ja helle eivät ole suosikki olosuhteemme. Savonlinnassa on paljon inspiroivia paikkoja photoshooteille.

BLOGIN KUVIA EI SAA KOPIOIDA JA JULKAISTA BLOGIN ULKOPUOLELLA!

 

THIS IS PROTOCOL (Tämä on protokolla)

Oranssi cybergootti

Malli: Päivi Asikainen

Valokuvaus: Satu Asikainen

Meikkaus ja asukokonaisuuden kokoaminen: Päivi Asikainen

Protocol-normal.jpg

Cybe2-normal.jpg

DSCN0261-normal.jpg

Hype2-normal.jpg

 

Ja tähän loppuun miten tein kuvausten meikin:

Meikkileikki-normal.jpg

Meikkiä tehdessä tärkeässä roolissa ovat ihomaalit. Ihomaalin "maalimaisuutta" vähennetään laittamalla ihomaalin päälle väriin sopivaa luomiväriä. Koristekivet voi kiinnittää partaliimalla.

Rakastan kuvissa näkyviä keltaisia piilolinssejä, paitsi että ne tappavat silmäni joka kerta kun käytän niitä. Kauneuden eteen täytyy oikeasti kärsiä.

Cybergootit ovat katoava luonnonvara. Ei kuolla sukupuuttoon!

 

- Cyber