Päivän biisi: Toto - Africa

Päivän linkki: Hypecon 2013

WIP2-normal.jpg

Tällainen pikainen päivitys tähän väliin. Huomenna alkavat kesätyöt, joten pitää mennä ajoissa nukkumaan. Onneksi Savonlinnan kunta järjestää meille joka aamu herätyksen: 7:00 jälkeen kaupungin työmailla alkaa mellastus, ja koska nukumme ikkunat auki, metakka kuuluu asuntoon. Kuka sitä nyt kesälomalla nukkua tahtoisikaan?

Emme ole pelkästään nukkuneet tai laiskotelleet, vaan tehneet WCS pukuja. Pidämme hahmot edelleen salaisuutena, mutta seuraavien valokuvien avulla sarjaa seuranneiden pitäisi jo tajuta, keistä kahdesta on kyse. Muuten olette katsoneet sarjaa silmät kierossa. Päivän biisi on hyvä vihje sekin.

WIP1-normal.jpg

Tämä kirkasvärinen puku tulee Satulle. Siihen kuuluu mm. olkaimeton mekko ja pieni keltainen takki.

WIP4-normal.jpg

Tämä revitty asu tulee minulle. Ensimmäinen cosplayasuni, jota piti rapsia kuluneemman näköiseksi valmistumisen jälkeen! Liiviä oli kiva tehdä, paitsi että vihreä pellava oli täysin yhteistyökyvytöntä. Kankaat ovat viime aikoina tehneet minut hulluksi! Vääriä värejä ja sävyjä, liian ohuita, väärä materiaali...  Olen todella tarkka tällaisissa asioissa, ja kiukuttaa jos en löydä sitä täydellistä unelmakangasta. Toinen mikä raastaa hermoja on hahmoille sopivien kenkien etsiminen kirpputoreilta.

WIP3-normal.jpg

Jaahas, sitten takaisin ompelemaan.

 

- Päivi