Päivän biisi: L'Arc~en~Ciel - Shutting From The Sky (koska Satu kuunteli tätä biisiä lentokoneessa)

 

Eilen UruharaFC (eli minä ja Satu) palasi takaisin Suomeen vähän alle kaksi viikkoa kestäneeltä World Cosplay Summit matkalta Japanista. Virallinen moniosainen matkaraportti julkaistaan myöhemmin. Aloitamme retken purkamisen valokuvilla ajalta ennen reissua ja matkan ajalta. Valokuvat koskevat pukeutumista, asusteita ja ostoksiamme Japanista. Cosplayvalokuvia joudutte odottamaan vielä jonkin aikaa.

JapanPunk-normal.jpg

Punkkarinainen oli harvinainen näky Nagoyassa. Japanilaiset tytöt olivat kovin sulokkaita, jolloin ulkolainen rajuun tyyliin pukeutunut nainen herätti huomiota katukuvassa. Iron fistin bikinit pitivät kivasti viileänä helteessä.

Aurinkolasit-normal.jpg

Aurinkolasit ostin pienestä punk kaupasta.

DSCN1523-normal.jpg

Samasta kaupasta silmämunakaulakoru. Sain matkan aikana usein kuulla silmämunien paljoudesta vaatteissani ja asusteissani. Mutta kun minä pidän silmämunista T_T... Ja siniset silmät suojelevat pahoilta voimilta.

TokyoPunk-normal.jpg

Tummanpinkki haalari on opiskelijahaalarini. Selässä lukee isolla Mikkelin ammattikorkeakoulu. Kylmällä säällä haalarista sai pitkähihaisen yläosan, ja helteellä yläosan pystyi sitomaan vyötärölle tai laskemaan alas. Niittivyö estää haalaria valahtamasta nilkkoihin. Olen maksanut haalaristani, ja aion myös käyttää sitä muuallakin kuin opiskelijariennoissa.

Laukkuun sopivat avaimenperät olen tehnyt itse.

VientoLaukku-normal.jpg

Tanskan edustajalla Anne Sofielta löytyi myös silmämunalaukku <3! Anne Sofien punainen laukku on Kreepsville 666. Tuotemerkkiin kannattaa ehdottomasti tutustua!

DSCN1422-normal.jpg

Sain kengät lainaan ystävältäni Minorealta. Kiitos <3!

IronFistKeng%C3%A4t-normal.jpg

Ostoksia Japanista:

Tarroja-normal.jpg

Ältsin söpöjä tarroja! Japanissa kaikki oli söpöä. Kaikki maskotit olivat suloisia, ja kaikella piti olla söpö naama, etenkin jos kyseessä oli ruoka. Tytöille oli paljon söpöjä tavaroita tarjolla - itse en allekirjoita moisen yksiulotteisen naiskuvan tarjoilua. Kyllä naiset haluavat olla muutakin kuin söpöjä.

Limukkaa-normal.jpg

Kaduilla oli paljon virvoitusjuoma-automaatteja. Suomessa moiset hakattaisiin rusinaksi jo ensimmäisenä yönä vaikka ne varustettaisiin sähköaidalla. Eräästä automaatista bongasimme Dragon Ball limsaa! 110 yeniä eli noin yhden euron maksavaa DB limukkaa oli pakko ostaa neljä tölkkiä ja yrittää saada omat suosikkihenkilönsä. Minä onnistuin tässä - Satu ei. Mokomat olivat laittaneet houkuttimeksi suositut hahmot, mutta itse automaatista tuli mitä hahmoja sattuu.

DSCN1517-normal.jpg

Söpömpi ja pienempi versio Tiimarista myi pientä valikoimaa Beyblade kiekkoja. Ostin Dashanin kiekon Rock Zurafa R145WB. Ah pientä onnea!

DSCN1518-normal.jpg

Paikallisesta animemangafiguuriotaku kaupasta ostimme aitoja Queen´s Blade combat bookeja (combat book = taistelukirja). Queen´s Blade on saanut alkunsa combat bookeista, joiden jälkeen on vasta tullut aiheeseen liittyvää mangaa ja animea. Kuvassa näkyy Ristyn, Menacen ja Luna Lunan combat bookit, sekä jonkinlainen alekorista ostettu faniteos.

Kaikki combat bookit löytyvät Queen´s Blade wikista hahmojen tiedoista.

CombatBook1-normal.jpg

Jokaisella kirjalla on vaihtoehtoinen kansi, kuten Ristyllä, joka pitelee toisessa kannessa piikkinuijan sijasta jonkinlaista vihannesta (mistä on haukattu). Combat bookit sisältävät kuvia erilaisista taistelutilanteista: Iskuja, torjuntoja, väistöjä... Koska kirjan käyttöohjeet ovat japaniksi, emme tiedä miten kirjoja käytetään tai miten niillä "taistellaan". Samasta syytä faniteoksesta oli vaikea ottaa selvää. Hiukan kehnosti kuvitettu teos kertoi jonkinlaisen tarinan Menacesta, mutta sen enempää ei tarinasta selvinnyt.

Ostimme vielä yhden Queen´s Blade tavaran, mutta se esitellään tulevissa päivityksissä ;).

DSCN1338-normal.jpg

Ja BTW, ostimme Angry Birds maton Citymarketin alesta.

 

- Päivi