Päivän biisi: Dave Rodgers - Space boy

 

Vielä menee aikaa ennen kuin päästään World Cosplay Summit kuulumisten pariin. Pikku hiljaa sisäinen kello on siirtynyt takaisin Suomen aikaan Japanin ajasta. Japanissa ehti iskeä koti-ikävä. Nyt kun on pari päivää katsellut vesisadetta, kulkenut ulkona takki päällä ja huivi kaulassa, ja nuuhkinut kavalasti lähestyvää syksyä, tekee mieli takaisin Japanin auringonpaisteeseen ja + 35 c kesään. Suomen kesä meni liian nopeasti T_T...

Huomenna 16.8 blogin pääpiruilla Kandilla & Cyberilla, eli Satulla ja Päivillä, on syntymäpäivät! Täytämme 24-vuotta! Tiedän, sitä on vaikea uskoa, kun blogi on täynnä valokuvia leluista ja seikkailuistamme ympäri Suomea. Mikään ei aseta paineita elämälle niin paljon kuin samanikäiset ystävät, ketkä menevät naimisiin, hankkivat talon ja lapsia, ja nostavat palkkaa vakiduunista samaan aikaan, kun itse yrittää päästä kouluista ja päättää mitä pukee päälleen seuraavaan cosplay tapahtumaan.

 

Lelutuunausta:

Keijukaisia-normal.jpg

BirdieJaFairy-normal.jpg

Nämä söpöt keijukaiset olivat kirpparilöytö, joista Satu tuunaili hieman näyttävämpiä yksilöitä.

 

Demon Gal - Paholaisen tytär

GalDemon-normal.jpg

DemonGal%20%284%29-normal.jpg

Ja näin tehtiin kasvomaalaus, joka kulkee nimellä Beauty of Death - Kauhun Kaunotar.

KKMeikkaus-normal.jpg

1. Valkoinen ihomaali. Tällä kertaa levitin alimman kerroksen isolla pehmeällä maalisudilla.

2. Toinen kerros valkoista ihomaalia. Ihomaalin tasoitus superlonin palalla tai maskeeraussienellä.

3. Valkoinen puuteri levitetään varovasti ihomaalin päälle.

5. Sarvet liimataan tässä vaiheessa, jotta näkee kuinka korkealle voi kulmakarvat tai tribaalit maalata.

6. Mustalla ihomaalilla maalataan hahmotelmat tribaaleista.

7. Punainen ihomaali.

8. Punaisen ihomaalin päälle levitetään punaista ja mustaa luomiväriä, jotta saadaan aikaiseksi kauniimpi väripinta. Huuliin voi laittaa tummaa huulipunaa.

9. Mustalla ihomaalilla viimeistellään tribaalit vasta kun punainen väri on valmis. Silmäluomiin voi laittaa mustaa luomiväriä ihomaalin päälle. Ripsiväri.

10. Tässä vaiheessa puetaan peruukki ja kaikki hiuksiin tulevat koristeet. Otsahiukset pysyvät nätisti poissa naamalta, kun ne jäävät sarvien taakse.

11. Vasta kun peruukki on päässä, liimataan piikit. Käyttämäni piikit ovat suuria ruusunpiikkejä, jotka ovat maalattu harmaiksi. Piikkejä liimataan kaikille niille alueille, joita hiukset eivät peitä!

12. Irtoripset jos ne mahtuvat piikkien joukkoon.

- Piilolinssit kannattaa laittaa silmiin ennen meikkaamisen aloittamista.

- Jos vaatteet täytyy pukea yläkautta "pään läpi", pue asu ennen meikkaamisen aloittamista ja suojaa se hyvin. Puuteroinnin jälkeen valkoista puuteria on kaikkialla!

- Sarvet ja piikit voi liimata partaliimalla. Maskeerausvälineitä voi ostaa mm. Pilailupuoti Piliksestä, Punanaamiosta ja Grimasilta.

 

Seuraavaa demoni typyä odotellessa.

- Päivi