Päivän biisi: Neon Genesis Evangelion - Zankoku Na Tenshi No These (koska tämä olisi pitänyt nähtävästi osata laulaa World Cosplay Summitissa... Emme osaa japania, laulaa, emmekä etenkään laulaa japaniksi!)

 

Vielä joudutte odottamaan World Cosplay Summit matkaraporttia. Luvassa lisää kuulumisia kotipuolesta, jossa vietämme lomaa ja yritämme toipua Japanista.

DSCN1528-normal.jpg

Japanissa kysyin onko Nagoyalla mitään paikallista herkkua, ja esille nousivat sammakko"leivokset". Taikinakuoren sisällä on paputahnaa. Kun asiaan kiinnitti huomiota, sammakkoleivoksia todellakin myytiin lähes joka kaupassa. Lentokentältä ostimme tuliaisiksi näitä sammakoita. Ylälaidassa näkyy suloiset ruoka-aiheiset kännykkäkorut, jotka saimme lahjaksi Japanin WCS joukkueelta. Vaaleanpunainen pullapupu on kuin Satulle tehty <3.

Mitä tulee japanilaiseen ruokaan, niin se ei ollut kovinkaan hyvää. Etenkin makeisia oli vaikea löytää. Kaikkeen piti laittaa taikinakuori, ja nähtävästi paputahna toimitti hillon virkaa. Toisaalta ylipainoisia japanilaisia sai ihan tosissaan etsiä katukuvasta.

 

Tänään menimme katselemaan Kouvolan kauppoja. Mukaan tarttui pelianimen ystäville pelianimetavaraa: L-Drago Energy Drain beyblade kiekko ja Bakugan New Vestroiasta Brontes.

DSCN1577-normal.jpg

Brontes-normal.jpg

Nyt minulla on kaksi Brontesta: Alto Brontes ja Brontes. Taustalla näkyvän mahtavan New Vestroian Bakuganeja esittelevän pienen julisteen sai ilmaiseksi.

DSCN1587-normal.jpg

L-Drago lähikuvassa. Kiekko on isompi kuin aikaisemmat kiekkomme, mikä tekee siitä erityisen näyttävän, sillä normaalit lelukiekot eivät ole yhtä ison oloisia kuin animessa pyöriteltävät kiekot. Vaikka Satu on cossinut Metal Fight Beybladesta hahmoa Nile, niin mainittakoon tässä kohtaa L-Dragon omistajan Ryugan olevan Satun suosikki miespuolinen henkilö koko Beyblade universumista (suosikki naispuolinen henkilö on Ming Ming). Ryugasta tullaan varmasti näkemään jossain vaiheessa cosplay Satun päällä! Kyseinen lelukiekko pyörii oikeasti vasemmalle aivan kuten itse animessakin Ryugan kiekko tekee :D!

 

Asukuvia päivältä:

Lukki-normal.jpg

PastelliMeniMets%C3%A4%C3%A4n-normal.jpg

Päähän laitoimme uudet peruukit. World Cosplay Summit cosplayjaajia matkan aikana auttoi opiskelijoista koostuva vapaaehtoisten ryhmä. Ryhmä antoi kaikille WCS cossaajille lahjaksi uuden peruukin. Koska minä en tuntenut tarvetta peruukille, Satu sai valita, ja hän valitsi paljon kaipaamansa lyhyen vaaleansinisen ja valkoisen peruukin. Ei ole laadusta valittamista ^_^. Kiitos teille kaikille opiskelijoille avusta <3!

 

- Päivi