Päivän biisi: Sandra - In The Heat Of The Night

 

Japanissa Nagoyassa vierailimme animemangafiguuricosplayotaku kaupassa Mandarake. Kolmikerroksisessa kaupassa oli hylly tolkulla sälää anime- ja mangafaneille. Toisessa kerroksessa oli käsittämättömän paljon figuureja kaikista mahdollisista sarjoista. Koska keräämme Queen´s blade sarjasta figuureja, kysyimme myyjältä missä mahtavat olla sarjan figut. Myyjä osoitti noin kaksi metriä korkeaa hyllyä, joka jatkui seuraavat 20 metriä, ja kehotti etsimään sieltä. Pakkaukset olivat hyllyllä sikin sokin kahdessa rivissä. Suurimmasta osasta nurin olevia paketteja ei nähnyt mitä niissä oli sisällä. Jos aivan kaikki hyllyn paketit käy lävitse, olisi varmasti katsonut yli sata figuuripakettia. Onneksi kaipaamamme figuuri oli lasivitriinissä hyvin näytillä.

Japanista tuliaisena, Luna Luna Moon shadow dancer. Tervetuloa Queen´s Blade perheeseemme!

LunaLuna-normal.jpg

LunaLuna2-normal.jpg

LunaLuna4-normal.jpg

LunaLuna3-normal.jpg

Yhdellä jalalla tasapainoileva figuuri on erittäin kaunis ja yksityiskohtainen. Figuurilta saa yläosan riisuttua pois.

Luna Luna on Queen´s Bladen ehdottomasti rivoin hahmo. Viidakossa muinaisia raunioita suojeleva luonnonlapsi käyttää aseena lonkeroita, joista kaksi hän kasvattaa niskasta, kaksi käsistä ja yhden alavatsastaan. Tuo alavatsan lonkero herättää ihmisissä paljon erilaisia tunteita johtuen siitä, että lonkero tuo mieleen miesten sukupuolielimen.

Luna Lunalla on kaksi persoonallisuutta. Vaalea "Sunshine dancer" (auringonvalo tanssija) on lempeä ja lapsekas, ja figuurissa nähtävä tumma "Moon shadow dancer" (kuunvarjo tanssija) on seksikäs taistelija. Luna Luna on suunnittelultaan ehtaa Queen´s Bladea.

 

- Päivi