Päivän biisi: Modern Talking - Cheri Cheri Lady

World Cosplay Summit matkan aikana yksi perinteisistä ohjelmanumeroista on karaokebileet. Emme välitä karaokesta, koska emme osaa laulaa. Silti olin typerä ja menin lupaamaan, että laulan jos biisilistalla on Modern Talkingia. Italian edustajista musiikkimakuni oli huvittava ja he nähtävästi päättivät pitää huolen siitä, että JOUDUN laulamaan - halusin tai en. Karaokebileissä he tulivat ilokseni ilmoittamaan, ettei Modern Talking ole biisilistalla. Kannatti käydä rukoilemassa japanilaisella temppelillä! He ehkä luulivat minun pettyvän, ja sanoivat voivansa tulla laulamaan kanssani lavalle ilman taustamusiikkia X_X. En minä nyt niin paljon Modern Talkingista pidä! Minä laulamassa ilman taustanauhaa olisi tyhjentänyt koko karaokeravintolan hetkessä.

Ensimmäinen koskaan karaokessa laulamani biisi on päivän biisi.

 

Vapaapäivät ovat harvassa ja syksy lähestyy. Vietämme vapaa-aikaamme pukeutumalla nätisti ja menemällä ulos kävelemään ja nauttimaan kesän viime hetkistä ennen lopullista syksyä. Kohta ne koulu- ja cosplaykiireet jälleen alkavat, ja sitten voi sanoa hyvästi vapaa-ajalle. Päiväkävelyn aikana vierailimme suosikkikaupassamme Wannabe. Tämä Savonlinnan keskustassa sijaitseva kauppa myy mm. Hell Bunnyn vaatteita, asusteita ja kaikkea muuta ihanaa. Valokuvan meistä kaupassa löytää Wannabe:n Facebook sivulta ^_^. 

IsTrulyOutrageous-normal.jpg

Värikäs ja pirtsakka Satu.

Laukkupupu-normal.jpg

Puussa-normal.jpg

Tummanpuhuva Päivi.

Hattunen-normal.jpg

Sööttejä hattuja löytää kirpputoreilta. Niistä saa mieleisiään koristelemalla pitseillä, ruseteilla, kukkasilla, nauhoilla, helmillä jne. Tarvittaessa hattuja pystyy värjäämään tai päällystämään kankaalla. Jos pelkää hatuissa pesivän syöpäläisiä, hatut kannattaa laittaa viikoksi pakastimeen.

P%C3%A4iv%C3%A4nvarjo-normal.jpg

 

Muutama viikko sitten minut valtasi onnellisuuden tunne. Yläasteella ja lukiossa haaveilin tietyistä asioista. Halusin olla tietynlainen, harrastaa mielenkiintoisia harrastuksia, omistaa kauniita vaatteita ja esineitä, ilmaista itseäni kuvataiteella... Nyt, vuosia myöhemmin, minusta on tullut sitä mistä olen aina haaveillut. Minulla on kauniita vaatteita, ihania peruukkeja ja koruja. Osaan valmistaa vaatteita ja maskeeraustaitoni ovat kehittyneet. Gallerioissani on sellaista taidetta kuin olen aina halunnut tehdä. Minä tiedän pystyväni asioihin ja kykeneväni toteuttamaan visioitani. Minä pukeudun ja meikkaan miten haluan, ja harrastan mitä haluan. Saavutan tavoitteitani. 

Nämä asiat eivät tulleet valmiina. Olen tehnyt töitä, yrittänyt ja erehtynyt. Häpäissyt itseni ja onnistunut. Jotta unelmat toteutuisivat, täytyy olla kärsivällinen ja tehdä töitä. Pitää kestää epäonnistuminen ja jatkaa epävarmuudesta huolimatta. Vaikka mitä pahaa tapahtuisi, se on menneisyyttä, mutta tulevaisuus kiiltää kirjoittamattomana edessäpäin.

Tarinan opetus: Jokainen voi saavuttaa kaiken sen, mistä haaveilee.

 

UruharaFC:n cosplaysuunnitelmia voi käydä lukemassa Facebookistamme! Eihän noiden aiheiden välillä paljoa vaihtelua ole, pelisarjoja ja pääasiassa poikien pukuja. Meidän mielestämme cosplayssa on ennen kaikkea kyse siitä, että olet jonkin sarjan tai hahmon fani, ja siksi pukeudut henkilöksi. Fanittamisen jälkeen tulkoon muut syyt. Joukkueena cossaaminen voi vaatia "uhrauksia" tai "uhrautumista" , eli aina ei voi valita sitä hahmoa kenestä eniten pitää, vaan päätyy häneksi keneksi parhaiten sopii. Joukkueen jäsenenä voi myös joutua sellaisten sarjojen pariin, jotka eivät itseään kiinnosta, mutta ryhmää varten lähdemateriaalia seuraa ja pukua tekee. Yksilöcosplayssa on helppo valita niitä hahmoja, joista erityisen paljon tykkää, mutta joukkuecosplayssa on hyvin epäitsekäs teko kuunnella myös muiden ajatuksia ja yrittää mukautua niihin parhaansa mukaan. Pari kertaa kun on esittänyt joukkueessa sellaista hahmoa, joka ei ollut oma suosikki, mutta sopi itselleen kuitenkin, osaa arvostaa omia suosikkihahmopukuja aivan uudella tapaa.

 

- Päivi