KIMAGURE ORANGE ROAD (Superperhe)

 

Manami Kasuga (Maija Koski)

Asu: Päivi Asikainen

Peruukki: Satu Asikainen

Asua käyttää: Päivi Asikainen

 

Kurumi Kasuga (Niina Koski)

Asu: Päivi Asikainen

Peruukki: Satu Asikainen

Asua käyttää: Satu Asikainen

Kuten tuolla aikaisemmassa kirjoituksessa mainittiin, Kimagure orange road on suomalaisille tuttu nimellä Superperhe. Animea pystyi ostamaan 90-luvulla VHS:nä. Tämä Japanissa suosittu romanttinen komedia pyörii Kyōsuke Kasugan ympärillä. Kasugan perhe muuttaa uuteen kaupunkiin, jossa Kasuga ihastuu mystiseen ja kauniiseen Madokaan. Oikukas Madoka on vähän vaikeampi tapaus miellyttää, ja tilanneta ei helpota Madokan ystävä Hikaru, joka ihastuu Kyōsukeen. Kuvioissa pyörivät mukana Kyōsuken pikkusiskot Manami ja Kurumi, sekä hänen vähän turhankin paljon naisista kiinnostuneet ystävänsä.

Superperhe nimitys tulee Kasugan perheen lasten supervoimista. He pystyvät mm. leijuttamaan esineitä ja teleportaamaan itseään ja esineitä paikasta toiseen. Supervoimat ovat kuitenkin salaisuus, eikä niitä saa paljastaa kenellekään.

Cosplayasuja aloimme valmistamaan nostalgiahuuruissa hetken mielijohteesta. Asujen teko oli uusi kokemus, sillä emme ole koskaan tehneet koulupukuja ^_^. Pidämme näistä harmaista koulupuvuista, sillä ne näyttävät oikeasti koulupuvuilta, eivätkä fanikuntaa palvelevilta ylisöpöiltä tai seksikkäiltä roolivaatteilta. Valmiit asut ovat mukavat käyttää, paitsi että paita on hiukan epämukava ja hihat liian lyhyet/niiden laskeutumisessa on ongelmia. Syy lienee kaavoituksessa tai kehnossa materiaalissa. Manamin musta koululaukku on kirpputorilta samoin kuin hänen suuret sarjan aikakauteen sopivat silmälasinsa.

 

Valokuvat: Katariina Ihalainen

ManamiKurumi2-normal.jpg

MK-normal.jpg

ManamiKurumi-normal.jpg