Päivän biisi: Smile.dk - Butterfly

 

DSCN3213-normal.jpg

Kiireinen viikko luvassa. Onneksi viikonloppuna ehti hiukan rentoutumaan, ja tässä pukukuvia viikonlopulta:

KCSyksyJaS%C3%B6p%C3%B6ily-normal.jpg

KCYksityiskohtia-normal.jpg

KCStarShieldsPaita-normal.jpg

Tämä kaunis ja värikäs paita on erityinen. Sain sen lahjaksi Star Shieldsiltä muutama vuosi sitten. Star Shields tunnetaan kynäruisku ihomaalauksista, joissa korostuu sapluunoiden ja kirkkaiden värien käyttö. Jos maalaaminen onnistuu iholle, miksi ei paidalle? Silloin aikoinaan Star Shields kehui minua lahjakkaaksi ihomaalariksi ja lähetti minulle lahjan, johon kuului mm. glitteriä, valokuvia ja kortteja, pinssejä ja kuvan paita. Siihen aikaan en harrastanut cosplayta. Aikaa ja intoa maalaamiselle oli enemmän. Nykyään en enää tiedä mitä olen ja mitä osaan. Olenko oikealla tiellä vai menossa ihan metsään ihomaalauksessa?

DSCN3175-normal.jpg

Melissa-normal.jpg

Kerran netissä kysyttiin "Miksi gootit ovat ilkeitä ja epäkohteliaita?". Kysytään mieluummin näin: Miksi ihmiset ovat ilkeitä ja epäkohteliaita? Kasvatus, maailmankatsomus, tunnetila, sosiaalinen paine? Gootit eivät ole ilkeitä, vaan ihmiset ovat ilkeitä jos ovat. Gootitkin ovat ihmisiä.

Vaikka henkilö on erikoisen näköinen tai pukeutunut erikoiseen tyyliin, se ei tarkoita, että hän on väistämättä kohtelias ja mukava. Asiakaspalvelutyössä hyvä käytös on odotettavaa. Gootin ei tarvitse olla mukava, koska ulkonäkö ei ole asiakaspalvelutyötä.

Joskus, johtuen erinäisistä syistä, olen tyly ja erikoisen näköinen samaan aikaan. Vaatteeni ja tyylini eivät tarkoita, että olen väistämättä pirteä ja mukava. Tietenkin sitä tahtoisi olla aina edustavimmillaan myös käytöksensä puolesta, mutta harvapa tähän pystyy jatkuvasti.

 

Von Aidainder sponssaa Katsudoconin kilpailuihin palkintoja! Palkintopotista löytyy mm. nämä kauniit uniikit kangaskassit. Kassien valmistamiseen on käytetty kankaisia seinävaatteita. Geishapussien pituus on noin 33 cm.

GeishaPussi-normal.jpg

Molemmat kangaskassit ovat vuoritettu teemaan sopivilla kankailla.

GeishaPussi2-normal.jpg

- Päivi