Päivän biisi: Field of View - Kawaita Sakebi

Jaan omat suosikkihahmoni kolmeen kategoriaan: Ihan jees hahmot, suosikkihahmot ja sitten ovat ne hahmot, joita rakastan yli kaiken ja joiden merkitys on niin suuri, ettei kukaan muu voi tajuta sitä, miten tärkeä tämä hahmo on.

Joka tapauksessa ostin itselleni nimipäivälahjaksi uuden figuurin Urumista. Kyseessä on samaa sarjaa oleva figuuri kuin aikaisemmin kesällä ostamamme Seto Kaiba. Tällä kertaa jalustalla komeilee Yu-Gi-Oh! sarjasta Yami Yugi!

YamiFigure-normal.jpg

Figuureja on myynnissä Urumissa useampi kappale, eli jos mielit omistaa Seton tai Yamin figuurin, niin nyt pikapikaa ostoksille!

Yami-normal.jpg

Ns. riisuttu versio, jollaisena figuuri löytyy pakkauksesta. Figuurin korkeus on noin 23 cm. Ensimmäisenä silmään pistää kiiltävät housut ja takki, jonka voi asettaa hahmon harteille. Tietääkseni kyseisten pitäisi olla sininen koulupuku, mutta figuurissa siniset osat kiiltävät kuin PVC.

YamiFigureYksityiskohtia1-normal.jpg

Harteille asetettavan takin lisäksi pakkaukseen kuuluu mm. Millenium-arvoitus (kaulakoru), ottelukiekko ja pelikortteja. Kaikki saa asetettua hahmon päälle irrottamalla ja vaihtamalla osia.

YamiYugi-normal.jpg

Figuuri on yleisesti ottaen kaunis ja hyvin valmistettu. Ainoa harmillinen puoli on hahmon pään asento, joka on hieman alaspäin. Kun kasvojen eteen tulee vielä ylös nostettu käsi, niin Yamin kasvoja on vaikea tarkastella. Valokuvatessakin kuvat piti ottaa hieman alhaalta, että silmät näkyvät.

KaibaYugiFigure-normal.jpg

Seto ja Yami. Seto on huomattavasti pidempi kuin Yami, mikä tuo figuureihin realistista vaikutelmaa. Ylemmässä kuvassa Seton takki näyttää aika pahalta näin sivukulmasta katsottuna. Tuon voisi ymmärtää väärin...

YuGiOh%21Figures-normal.jpg

Kaikki Yu-Gi-Oh! figuurimme <3!

 

- Satu