Päivän biisi: Mariah Carey - All I want for christmas is you

DSCN4032-normal.jpg

Jos etsit kahta värikästä tyttöä ja pirteää myyntipöytää, jonka näit Savonlinnan Tuomaan markkinoilla 14.12, olet oikeassa paikassa! Tervetuloa blogiimme Kandi & Cyber.

 

14.12.2013 Olavinlinnassa järjestettiin perinteiseen tapaan Tuomaan markkinat. Tuomaan markkinat ovat käsityö- ja joulumarkkinat. Olavinlinnan muurien sisällä myydään mm. joulukoristeita, palveluita, elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita. Von Aidainder osallistui markkinoille tänä vuonna neljättä kertaa. Emme ehkä ole jouluisia, mutta kaikki tuotteemme ovat käsityötä. Kolme aikaisempaa vuotta olemme viettäneet kongressisalissa, mutta tänä vuonna sali oli remontissa. Saimme pöydän salin viereisestä pyöreästä huoneesta. Jaoimme huoneen kahden muun myyntipöydän kanssa. Pyöreässä huoneessa oli ihanan lämmin ja tunnelma paljon pehmeämpi.

Otimme myyntipöytämme teemaksi HarajukuNekoMoeTokyoCrazyPartyKawaiiii. Pöytämme ehdoton vetonaula oli väriä vaihtava Hello Kitty lamppu, joka ei valitettavasti ollut myytävänä. Pehmolelut ja peruukitkin olivat vain somisteina. Myyntipöydän ympärillä kävi vipinää koko päivän ajan. Myynti ei sujunut kovin tuottoisasti, mutta ainakin pöytävuokra tuli katettua. Kovin mukavaa oli tavata ihmisiä ja jutella heidän kanssaan ^_^. Von Aidainder on aina ollut omaa luokkaansa vaihtoehtotyyleihin erikoistuneena myyntipöytänä. Vaikka kävijät eivät olisi kiinnostuneita mitään ostamaan, heitä kuitenkin usein kiinnostaa keitä olemme ja mitä teemme.

Toinen meistä päivysti koko ajan myyntipöydän vieressä hymyilemässä ja tervehtimässä asiakkaita. Osa ihmisistä tuli lähelle katsomaan ja säikähti kun näki meidän liikkuvan. He luulivat meidän olevan nukkeja. Niin oudolta kuin tämän kuulostaakin, ei ollut ensimmäinen kerta vaan melko tuttua. Peruukki, piilolinssit jne. nähtävästi tekevät olemuksesta niin epätodellisen, että sinua oletetaan ensin nukeksi ja sitten vasta ihmiseksi.

Tuomaan markkinat oli jaettu päivä- ja iltamyyntiin. Päivämyynti kesti 10:00-15:00 ja iltamyynti alkoi 18:00-21:00. Erikoinen aikataulu kehitettiin, koska aikaisempina vuosina asiakkaat olivat vähentyneet huomattavasti 15:00 jälkeen. Uusi aikataulu mahdollisti pienen tauon myyjille ja päivätyöläisille mahdollisuuden tulla markkinoille illalla töiden jälkeen. Pukeuduimme päivämyyntiä varten Von Aidainderin pastellinsävyisiin vaatteisiin ja eläinpipoihin. Iltamyyntiä varten vaihdoimme armeijateemaan.

DSCN4068-normal.jpg

Hämärän linnan sisältä oli todella vaikea saada tarkkoja valokuvia. Olisi pitänyt ottaa muutama lamppu mukaan valaisemaan pöydän valikoimaa paremmin, mutta valitettavasti jalkapatikassa tapahtuva siirtyminen asetti hieman rajoitteita mukaan otettavan tavaran määrälle.  Kuvasin tuotteet seuraavana päivänä asunnollani paremmassa valossa. Jos näet alla olevissa valokuvissa jotakin kiinnostavaa, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostiimme dolly-doo@suomi24.fi

Taulu5-normal.jpg

Suuret korkkitaulut ovat helpottaneet huomattavasti tuotteiden mahduttamista pöydille. Tämän syksyn ja talven uutuus ovat sametista valmistetut kukkaset. Uusia tuotteita emme ole ehtineet juurikaan valmistaa. Kulunut vuosi on ollut kovin kiireinen mm. WCS:n vuoksi. Ensi vuonna Von Aidainder saa enemmän huomiota.

Taulu6-normal.jpg

Taulu3-normal.jpg

Taulu4-normal.jpg

Taulu1-normal.jpg

Taulu2-normal.jpg

Päivän kuteet:

Päivi, eli Cyber, ja Kissu

Pavisama-normal.jpg

Kuppikakku huppari ja tyllihame ovat Von Aidainderin Sunday mallistosta.

Satu, eli Kandi, ja Vaahtokarkki

Satusama-normal.jpg

Sininen mekko, oranssit turkissäärystimet ja vaaleanpunainen Happy LaaLaa haalari ovat Von Aidainderilta.

Yksityiskohdat-normal.jpg

Olemme siirtyneet kotipuoleen viettämään joululomaa. Joulurauhaa ja kiitos kaikille Von Aidainder asiakkaille ja tukijoille <3.

 

- Päivi