Päivän biisi: Jeff Driller - Ahy-ahy-ahy-ah

 

Muistutan jälleen kerran, että blogin omaisuus on blogin omaisuuttaa, eikä kuvia tai tekstejä saa kopioida ja levittää blogin ulkopuolella muuta kuin allekirjoittaneiden toimesta. Vaikka tarkoittaisitte hyvää toiminnallanne, ei on ei. Blogin ja sen tekstien linkittäminen on levitysvaihtoehdoista paras. 

Sateenkaaren väärässä päässä pikkurusettimania jatkui steampunk-teemalla:

SteamPunk-normal.jpg

Nämä nauharusetit ovat noin 10 cm leveitä.

SteamFunk-normal.jpg

Nämä pienet nauharusetit ovat noin 7 cm leveitä. Ruskea rusetti on valmistettu samettinauhasta.

H%C3%B6yryPunkki-normal.jpg

Tämä iso nauharusetti on noin 18 cm leveä. Näitä isoja rusetteja on tulossa lisää, mutta tällä hetkellä vain kaksi on valmiina ja loput paloissa odottamassa kokoamista.

 

Kirpparikierroksella mukaani tarttui vihreä pitkähihainen paita, jonka rintamuksessa on punainen tähti. Päätin muokata ilmaisesta paidanrähjästä itselleni käyttövaatteen.

NeukkuPaita-normal.jpg

Valmistin painokuvia varten sapluunat. Tulostin numerot ja tekstit tietokoneelta. Päällystin paperit kontaktimuovilla, ja tämän jälkeen leikkasin numerot ja kirjaimet irti. Sapluunoiden avulla paitaan pystyi kankaanpainovärillä painamaan siististi haluamansa kuviot. Selän teksti "Balalaika Vodka Rock 'n' Roll" on Mad Cow nimisen eurobeat artistin samanniminen laulu. Mad Cow alias Franz Tornado on tehnyt useita Venäjästä kertovia (?) lauluja. Sanaparsi "Balalaika vodka rock 'n' roll" esiintyy niistä muutamassa.

1991-normal.jpg

Lyhensin paidan hihat ja helman. Käänsin päärmeet ulkopuolelle, ja punaisella saumurilangalla ja tikkauksilla toin lisää punaista väriä paitaan. Punainen painoväri ei kuivunut ihan niin kirkkaaksi kuin toivoin, mutta oikeastaan kaksi punaisen eri sävyä paidan rintamuksessa näyttävät kivalta. Eikä mennyt edes kauan aikaa saada paita valmiiksi!

Vaatteita tuunaamalla voin pidentää niiden käyttöikää ja luoda yksilöllisiä jännittäviä vaatekappaleita. Yksinkertaisillakin materiaaleilla pääsee alkuun. Tuunatuista vaatteista ei tarvitse tulla huippuhienoja muotiluomuksia kaupalliseen käyttöön, vaan juuri sellaisia kuin sinulle sopii ^_^.

 

Uneliaat pienet kissani saivat todella ison kaverin, kun ystäväni toi minulle Yukiconista ison harmaan pitkäkarvaisen kissun <3.

KissuPino-normal.jpg

 

Sain Jackin edistymään jonkin verran. Huomenna jatkan töitä asun parissa ihan kunnolla. Tuumaustauko on ohitse.

Kaulakoru-normal.jpg

Tein Jackin kaulakorun. Tämä hyppäsi kokoon melko nopeasti ja lopputulos näyttää hyvältä. Valmistin korun aidosta mustasta nahasta. Taitoin nahan kaksinkerroin oikeat puolet ulospäin ja pistin väliin verhoilu tukikangasta. Verhoilu tukikangas on todella paksua ja kovaa tukikangasta, jossa on liimapinta molemmin puolin. Tukikangas silitetään kiinni. Aitoa nahkaa ei saa silittää, mutta jotenkin tukikangas piti saada sulamaan nahkapalojen väliin. Peittelin nahan puuvillakankaalla ja varovasti painelin raudalla kunnes tukikangas oli takertunut nahkaan ja liimannut palat yhteen. Tämän jälkeen piirsin korun muodon nahkaan käyttäen apuna neliön muotoista kaavaa, ja leikkasin korun irti. Varovasti levitin liimaa korun raakareunoihin, jotta ne eivät alkaisi repsottamaan. Lopuksi maalasin raakareunat mustalla maalilla. Kaulakorun takana on korulukko, jonka avulla kaulapanta on helppo pukea ja riisua. Verhoilu tukikankaan ansiosta korusta tuli jämäkkä ja ryhdikäs. Liimapinta kiinnittää nahkapalat yhteen ilman tikkaamista.

Silmikko-normal.jpg

Myös Jackin silmikko edistyy. Keltainen kuvio vaatii vielä viimeistelyä.

 

- Höyrypunkki