Päivän biisi: Fastway - Shock out

 

Kuulumisia:

ArmyComic-normal.jpg

Lomalla tuli pidettyä paljon peruukkeja, koska oma irokeesini on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kauniin värinen. Tämän lisäksi en ole viitsinyt trimmata hiuksiani ja pään sivuilta kasvaa monta senttiä "talviturkkia". Jahka innostun laittamaan kampauksen kuntoon, valkaisen hiukseni ja värjään ne pinkeiksi.

Merkit-normal.jpg

Otin vanhoista farkuista nahkaiset valmistajan "leimat" ja ompelin haalareihini kangasmerkeiksi. 

K%C3%A4velyll%C3%A4DinonKanssa-normal.jp

Tavattiin dinosaurus shoppailureissulla. Se oli ihan kiltti ja suostui valokuvaan kanssamme ^_^.

V%C3%A4rik%C3%A4sVillapaita-normal.jpg

Uusi värikäs villapaita Seppälästä.

5.1-normal.jpg

Uusi Japani T-paita Seppälästä.

 

Tänään lähdimme kiertämään Savonlinnan kirpputoreja ja kauppoja. Etsin Jackille kenkiä ja keräsimme pieniä aarteita. Mukaan tarttui mm. bandana huiveja, muoviötököitä, muovisälää, upea Hell Bunnyn kynähame ja kangasnauhoja.

Sininen%20lintu-normal.jpg

Joululomalla Satu osti itselleen kevyen nahkatakin pitkän vaaleanpunaisen ulkoilutakkinsa seuraksi. Takki on ostettu Seppälästä aivan kuten oranssi Angry Birds paitakin.

DemonSoldier-normal.jpg

Militaristi koulupuku

Kallolaukku-normal.jpg

 

Kirpparireissun hienoin löytö on ehdottomasti tämä:

Kansallispuku-normal.jpg

Perä-Pohjolan kansallispuku <3! Tai siis osa siitä. Puvusta puuttuvat esiliina, hartiahuivi ja vyötaskut. Tietenkin asusta uupuu myös tykkimyssy ja kengät, mutta en odota niitä myytävän käytettyjen asujen yhteydessä. Ei ollut kallis hankinta ja vielä minun kokoakin ^_^. Edessä on puuttuvien osien valmistaminen tai ostaminen.

 

- Militaristi koulupuku