Päivän biisi: Kouji Wada - FIRE

 

Kuulumisia kuluneelta viikolta!

Päivi:

23.1-normal.jpg

25.1-normal.jpg

Jackin asu edistyy hitaasti mutta varmasti. Puvun mustat housut ovat lähes valmiit. Istuvat housut ovat aina oma taistelunsa, koska meillä molemmilla on notko alaselässä. Jackin housujen istuvuuden kanssa on ollut erityisen paljon ongelmia ja tuntuu koko ajan, että housut putoaisivat jalasta.

Edistys-normal.jpg

Silmikko on nyt värjätty ja lakattu. Enää linssi puuttuu. Myös laukaisija on saamassa väriä pintaan.

Viikon saavutus oli löytää Jackille saappaat. Kenkien etsiminen ärsyttää cosplayssa kaikista eniten etenkin silloin, kun con lähestyy eikä sopivia töppösiä tahdo löytyä. Kenkiä on maailmassa loputtomasti, mutta cosplaykäyttöön tarkoitetuista kengistä ei maksa kovinkaan mielellään uuden kengän verran. Tästä syystä kengät pyritään etsimään mm. kirpputoreilta. Mustia saappaita löytyy kyllä useita pareja, mutta Jackia varten halusin juuri tietynlaiset korottomat kengät, joissa on vetoketjut. Vetoketjulliset kengät yleensä myötäilevät jalkaa ja nilkkaa paremmin.

JackinSaapas-normal.jpg

Onnistuin löytämään kauniit mustat mokkasaappaat, joiden malli on oikeanlainen. Materiaali ei ole kaipaamani, mutta jos nyt rupean nuukailemaan, voin herätä harakan nauruun helmikuussa. Tämän lisäksi kengät ovat lähes uudet ja todella hyväkuntoiset. Shoecovereilla voi peittää kuluneetkin jalkineet, mutta halusin saappaideni näyttävän nahkaisilta, eikä trikoolla päällystetyiltä. Näillä mennään ja teen niistä niin hyvät kuin vain suinkin pystyn! Saappaiden ylälaitaan tulee harmaasta tekonahasta käännetyt varret ja jalkaterään tuollaiset harmaat laidat. Tikkaukset saavat harmaat kappaleet näyttämään ommelluilta, mutta oikeasti kappaleet ovat liimattu.

JackMeikki1-normal.jpg

Illalla harjoittelin Jackin meikkausta. Minun täytyy tietää kuinka kauan meikin tekemiseen menee, missä järjestyksessä kasvot kannattaa maalata ja millaisia kuvioita maalataan. Näissä valokuvissa minulla ei ole asuun kuuluvaa peruukkia ja piilolinssejä, ja myös silmikko on jätetty pois. Piilolinssien kohdalla minulla on varaa valita haluanko normaalit vihreät linssit vai silmiä suurentavat vihreät linssit. Teen meikistä vielä pari kokeilua lisää, joissa tarkastelen silmänrajausta ja luomivärin tummuutta. 

 

- Leopardipipo