Elämä sateenkaaren väärässä päässä:

Elämässämme on tällä hetkellä muutama merkittävä henkireikä, jotka ovat cosplay ja pukeutuminen. Vaikka olisi kuinka rankkaa, älkää koskaan luopuko energiaa antavista harrastuksistanne! Kandi & Cyber on meille paikka, jossa voimme purkaa näitä elämän vähäisiä riemuja.

Mitä tulee pukeutumiseen ja sen oheistuotteisiin, kesä ja syksy menivät hujauksena ohitse ilman sen erityisempää asukikkailua. Kesällä oli niin kiire, ettei ehtinyt vaatteita tai meikkejä miettimään. Syksyllä oli niin väsynyt/masentunut ja vähän lisää kiireinen, ettei energiaa kannattanut sijoittaa pukeutumiseen tai meikkaamiseen.

Tällä hetkellä inspiraatiota pukeutumiseen löytyy. Syksyllä päivän tavoite oli päästä sängystä ylös ja pukea jotakin. Nyt aamun tavoite on päästä ylös, pukea, meikata ja laittaa hiukset ennen päivän töiden aloittamista. 

30.1Punk-normal.jpg

30.1-normal.jpg

UusiSininenPeruukki-normal.jpg

31.1-normal.jpg

SinipinkistiMilla-normal.jpg

1.2-normal.jpg

Muutama viikko sitten aloitimme kavereiden kesken peruukkivaihdon, jossa toisilleen lähetetään peruukkeja aina tietyksi ajaksi lainaan. Tällä tavalla ei tarvitse olla ostamassa koko ajan uusia peruukkeja, vaan saa mukavaa vaihtelua hiustensa värimaailmaan postimaksun hinnalla. Satu valitsi peruukkivaihdossa tummansinisen lyhyen peruukin, joka hänellä näkyy päässään myös tässä päivityksessä.

 

- Päivi