Päivän biisi: The Chainsmokers - #Selfie

 

Elämä sateenkaaren väärässä päässä:

DSCN6250-normal.jpg

Viikko takaperin vedimme bilekuteet niskaan ja suuntasimme Mefistoon katsomaan Pandoran keikkaa. Ruotsalaissyntyinen Pandora teki itsensä tunnetuksi 90-luvulla eurodance laulajana, ja perjantaina hän kävi esiintymässä Savonlinnalaiselle yleisölle. Jahka tappelut asuvalintojen kanssa oli tapeltu, siirryimme Mefistoon odottelemaan keikan alkua. Ravintola ei ollut tupaten täynnä, ja kun puolen yön jälkeen keikka alkoi, tanssilattialla esiintymislavan edessä hurrasi vain kourallinen ihmisiä. Onneksi yleisöä kertyi tanssimaan jahka keikka lähti kunnolla käytiin, ja kun pari tuttua biisiä oli laulettu, kaikki olivat ihan liekeissä. Ihmismassan rutistukselta vältyttiin, ei tullut älyttömän kuuma ja yleisö käyttäytyi melko siivosti. Vähän ärsytti eturiviin pujottelevat pitkät miehet, keiden takaa eivät lyhyet naiset nähneet mitään. Lavalla käytettiin melko kirkkaita valoja, jotka ajoittain sokaisivat loistaessaan suoraan yleisöön. Keikan loppupuolella meidät yleisöstä bongannut Pandora loikki lavan laitaan ja kiskaisi molemmat blogin pitäjät hänen seurakseen lavalle tanssimaan! Erikoinen vaatetuksemme oli herättänyt Pandoran mielenkiinnon. Siinä me sitten jorasimme kaksi viimeistä kappaletta hymy huulilla Pandoran molemmin puolin - illan yleisölle tiedoksi, ettei kyseinen ollut suunniteltu juttu emmekä me ole oikeita taustatanssijoita!

Pandoran esiintyminen oli tähän mennessä paras ysäriartisti keikka, jolla olemme olleet. Biisejä oli päivitetty nykyaikaan ja niitä laulettiin monta huolella. Jos Pandora tulee esiintymään sinun kotikaupunkiisi, kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan :).

Satu:

VesiJaIlmaTyyppi-normal.jpg

Päivi:

PesusieniTyyppi-normal.jpg

Näperrän parhaillaan itselleni uusia cyberhiuslaitteita oransseista rastoista ja huovasta. Jahka nämä valmistuvat, seuraavat keikkavaatteet ovatkin sitten taas cyberia.

 

Rankka viikko alkaa olla takana. Satulla alkoi viikon alussa harjoittelu peruskoulun puolella.

Rikas-normal.jpg

Lasten nähdessä värikkään ja runsaita yksityiskohtia rakastavan siskoni oli yksi tyttö kumartunut kuiskaamaan toiselle: "Onpa hänellä kauniit vaatteet - hänen täytyy olla rikas!". Rahasta emme tiedä, mutta ainakin meillä on rikas mielikuvitus :´D.

Asunnolla paiskitaan töitä aamusta iltaan. Kulkeudun päivittäin työhuoneeseeni ompelemaan. Olen yrittänyt tehdä selvää "korjaa nämä tai tee näille vaatteille jotakin" -pinosta, joka on virunut työhuoneessa jo riittävän kauan. Pari päivää sitten pinosta käteeni osuivat kaksi liiviä, jotka kaipasivat pieniä kokomuutoksia ja koristelua. Ei työtä ilman hupia:

BadKittyTime%20%281%29-normal.jpg

BadKittyTime%20%282%29-normal.jpg

BadKittyTime%20%283%29-normal.jpg

Käsittelyyni ensimmäisenä joutunut liivi sai itseensä vihreät nauhat, kangasmerkkejä, ja muutamia niittejä ja hakaneuloja. Selän värikäs kuvitus on tehty sarjakuvakankaasta leikatuista ruuduista ja vanhoista paidoista leikatuista tekstinpätkistä.

BadKitty-normal.jpg

 

- Bad Kitty