Sunnuntaina pidimme perinteisen Sunday is Funday (Sunnuntai on Hauskapäivä) päivän ja lähdimme kuvaamaan Von Aidainderin kevään uutuuksia, eli tilkkutäkki kangaskasseja. Kangaskasseissa yhdistyy käytännöllisyys ja ekologisuus. Kierrätyksestä hankitut kankaat yhdistetään kangaspaloihin, jotka ovat liian pieniä tai haalistuneita vaatetuskäyttöön. Näistä syntyy tilavia ja veikeitä kangaskasseja, joissa kelpaa esim. ostoksia tai koulutarvikkeita kuljettaa.

Blogin kuvat ja tekstit jäävät sitten tänne blogiin eikä niitä kopioida ja levitetä blogin ulkopuolella - ei hyvässä eikä pahassa.

SundayFunday3-normal.jpg

SundayFunday1-normal.jpg

SundayFunday2-normal.jpg

DSCN6668-normal.jpg

Auringonpaiste huijaa luulemaan, että ulkona olisi lämmin, mutta kuvausten aikana paleltiin kylmästä. Savonlinna on tuulten kaupunki ja saarta pöllyttää kovat puhurit tuon tuosta. Kylmä tuuli tekee ulkoilmasta entistä koleamman. 

Joskus on kivaa pukeutua omasta tyylistään poikkeavalla tavalla. Muodonmuuttajat kokevat enemmän. Yleensä mainoskuvia varten pukeudutaan värikkäästi ja reippaasti, koska koemme liian aggressiivisen ulkonäön ahdistavan asiakkaita. Tämä tietenkin riippuu siitä, millaista tavaraa mainostetaan.  

P%C3%A4iv%C3%A4nYks%C3%A4rit-normal.jpg

 

Kangaskassimania:

Kangaskassit1-normal.jpg

Kangaskassit2-normal.jpg

 

- Lepardipipo