Päivän biisi: Guns N' Roses - Don't cry

 

Talvi ei anna periksi ja räntää sataa. Satulla on flunssa, mutta onneksi hän osaa silti olla aina yhtä aurinkoinen:

KukkaVoima-normal.jpg

Tämä sininen pallohelmainen kukkamekko oli Von Aidainderilla myytävänä, mutta inventaarion yhteydessä se poistettiin myynnistä ja Satu sai pitää sen. Minun pitäisi valmistaa enemmän vaatteita, joita käytetään kun ollaan myymässä tapahtumissa ja markkinoilla, ja kun esim. poseerataan mainoskuvissa. Tällä hetkellä edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin on vain kourallinen vaatteita, ja nekin ovat kaikki pastellisävyisiä. Tämä antaa hiukan virheellisen käsityksen siitä, että Von Aidainderilla myytäisiin vain värikästä ja söpöä tavaraa, vaikka yhtä lailla tummanpuhuvat asusteet ja vaatteet kuuluvat valikoimaamme. Silti myyntitapahtumiin pyrimme aina pukemaan sieviä vaatteita, vaikka selvää on se, että iloinen ja reipas asenne tekevät myyntipöydästä kutsuvan, eivät myyjien vaatteet :).

 

Värjäsin hiukseni vaaleanpunaiseksi. Tänään kävimme nopeasti kuvaamassa toisen pienen liivini.

Zartan%20%285%29-normal.jpg

Zartan%20%284%29-normal.jpg

Zartan%20%281%29-normal.jpg

Oli minulla meikkiä myös toisessa silmässä, mutta näköjään valokuvissa onnistuin aina kääntämään vasemman puolen kasvoistani peittoon.

DSCN6366-normal.jpg

Maastokuvioinen runsailla taskuilla varusteltu liivi sai kokomuuntelun lisäksi karvakauluksen ja selkään kuvion. Selän kuvio on valmistettu aidosta nahasta ja on siinä vähän tekonahkaakin. Dreadnoks -logo on tuttu Amerikkalaisen Marvel kustantamon sarjakuvasta G.I.Joe (Euroopassa nimellä Action Force). Sarjakuva alkoi ilmestyä Suomessa 1988 ja viimeiset omistamani numerot ovat vuodelta 1995. Dreadnoks on tarinassa mukana seikkaileva moottoripyöräjengi. Väkivaltaisista mutta melko huvittavista hulttioista koostuvan porukan johdossa huitelee yksi sarjakuvamaailman suosikkihahmojani Zartan. Hahmo on itse sarjakuvassa paljon karismaattisempi kuin monissa netin wikioissa... Zartanin pariin palaamme aivan varmasti myöhemmin.

Painotan vielä, että kyseessä on siis KUVITTEELLINEN moottoripyöräjengi. En liittyisi oikeaan jengiin ikinä.

Dreadnoks-normal.jpg

Koska liiviä voi pitää eräänlaisena fanituotteena, nostan esille toisen fanituotteen joka valmistui jo vuonna 2009:

Hellsing-normal.jpg

Tämän koulutyönä valmistetun vinyylitopin selässä komeilee Hellsing animangasta tuttu symboli. Valitsin topin teemaksi vampyyrisarjan päähenkilön Alucardin, ja tämä näkyy mm. värimaailmassa ja miehustan hihnoissa. Itse sarjassa kyseisen kuvan voi nähdä Alucardin hanskan selkämyksessä. Kuvio on kirjottu ompelukoneella. Nykyään käytän toppia melko harvoin, koska kangas alkaa mennä huonoksi. Zartanin ohella Alucard on minulle rakas fiktiivinen hahmo ja Hellsing OVA on yksi suosikki animejani.

 

- Zaivi