Tsädää kaikki!

Päivän soittolista: Metal Gear Rising OST

 

Noin kolme kuukautta olen näitä odottanut ja viimein odotukseni palkittiin. Figuurikokoelmaamme saapuivat täydentämään Play Arts Kain kaksi Metal Gear-aiheista action figuuria!

RaidenFiguuriPakkaus-normal.jpg

Metal gear rising Revengeance: Raiden

Metal gear solid 2 Son of liberty: Raiden

RaidenFiguurit1-normal.jpg

Kumpikin pakkaus sisältää action figuurin ja vaihdeltavia tai irrotettavia osia.

Alusta-normal.jpg

Tämän lisäksi kumpaankin pakkaukseen kuuluu koottava muovialusta. Ohjeita on helppo noudattaa, mutta huolimatta siitä, miten tarkasti alustat kokosin, niin silti jotkin osat jäivät löysiksi ja pieni liikuttelu sai ne löystymään lisää. Figuurit pysyvät pystyssä ilman alustaa, josko voivat kaaduta kovan tärähdyksen seurauksena, miksi alusta on turvallisempi säilytysvaihtoehto. Figuurin saa vyötäröstään kiinni alustaan.

 

Metal gear rising Revengeance: Raiden

Raiden1-normal.jpg

Tämä on figuuri, jota erityisesti lähdin etsimään. Figuuri on todella hyvin valmistettu ja sisältää runsaasti yksityiskohtia. Figuuri on  iso, noin 27 cm, ja painaa tavallista figuuria enemmän. Figuurin kylkiin saa aseteltua aseistusta ja pelistä poiketen Raidenin miekkakotelo ei asetu selkään, vaan kylkeen. Kaikki pienet miekat ja heittoterät saa ulos koteloista. Vaihtokädet ja jalat mahdollistavat erilaiset taisteluasennot. Pakkaukseen kuuluu myös Raidenin kasvojen eteen tuleva suojalinssi. Otsasta lähtee pieni hiustupsu irti, josta vapautuvaan koloon linssi kiinnitetään. Oman figuurin kohdalla hiustupsu on melko löysä ja ei tahdo pysyä kunnolla otsassa kiinni. Figuurin nivelet ovat melko jäykät vielä tässä vaiheessa ja vaihtoraajoja saa kiskoa tosissaan irti pallonivelistä.

 

Metal gear solid 2 Son of liberty: Raiden

Raiden2-normal.jpg

Tämän figuurin kohdalla minä ihastuin siihen, miten kaunis tämä kokonaisuus on. Figuuri on 26 cm. Figuurille kuuluu vaihtokädet, ase, miekka, kotelo ja vaihtopää kaasunaamarilla. Miekka ei oikein tahdo pysyä figuurin kädessä, mikä on harmi, sillä tahtoisin figuurin poseeraavan molemmat aseet käsissään. Aseen saa laitettua figuurin kyljessä olevaan asekoteloon ja myös miekka menee selässä olevaan huotraan. Kaulassa oleva tuntolaatta-koru liikkuu ja on mahdollista riisua, kun pään irrottaa. Myös tämän figuurin nivelet ovat vielä hyvin jäykät ja pään irrottaminen ja takaisin laittaminen vaatii melkoisesti voimaa.

 

Molemmat figuurit ja niiden vaihto-ominaisuuksia:

RaidenFiguurit4-normal.jpg

 

Yksityiskohtia:

Metal gear rising Revengeance: Raiden

RaidenKasvot1-normal.jpg

Pelissä niin siloposkinen Raiden on saanut figuurissa synkemmät kasvonpiirteet.

RaidenYksityiskohtia1-normal.jpg

RaidenYksityiskohtia2-normal.jpg

 

Metal gear solid 2 Son of liberty: Raiden

RaidenKasvot2-normal.jpg

RaidenYksityiskohtia3-normal.jpg

RaidenYksityiskohtia4-normal.jpg

 

RaidenFiguurit2-normal.jpg

RaidenFiguurit3-normal.jpg

Näiden figuurien hankinnassa minua auttoi suuresti URUMI. Ilman Urumin ystävällistä ja asiansa osaavaa palvelua eivät Raidenit olisi varmaan ikinä minun luokseni päätyneet. Arvostakaa suomalaisia yrityksiä. Jos japaniaiheisten tavaroiden etsiminen tai tilaaminen menee vaikeaksi, niin myös Suomessa on alan ammattilaisia, joilta kannattaa ainakin kysyä apua. Suomalaiset kaupat ovat siinä mielessä hyviä, että jos tuotteen kanssa tulee ongelmia, niin myyjään on helppo saada yhteys oman kotimaan kielellä. Tämän lisäksi monet suomalaiset yritykset vastustavat piratismia, mikä takaa tavaran aitouden.

KIITOS ^______^!

 

- Satu