Sunnuntaina olimme Sundayn äärellä. Aikaisemmin mainitsin osallistuvani kierrätysaiheiseen kilpailuun. Viikonloppuna kävimme valokuvaamassa kilpailutyötäni. Lyhyellä varoitusajalla en ehtinyt ideoimaan tai valmistamaan mitään maata mullistavaa kierrätysaiheista esinettä/asiaa. Otin osaa kilpailuun Sunday (sunnuntai) mallistoon kuuluvalla kangaskassilla. Ns. linnapussin kylkiä koristaa muovinen halkaistu lelulinna, jonka ostin kirpputorilta. 50 % kilpailutyön materiaaleista piti olla kierrätyksestä. Tämän huomioon ottaen valitsin kassin materiaaleiksi kierrätyksestä minulle kulkeutuneita kankaita. Pitsit ja nauhat ostin aikoinaan uutena, mutta lähes kaikki muu oli kirpputoreilta. 

DSCN5844-normal.jpg

Sunnuntaina pistimme mahdollisimman paljon Von Aidainderin asusteita ja vaatteita päällemme kuvauksia varten. Päivän teema oli iloinen, söpö ja runsas. Satu sai poseerata Linnapussin kanssa, ja minulla oli Sunday mallistoon niin ikään kuuluva Delfiinipussi. Linnapussi sopii kivasti nykyiseen asuinkaupunkiimme Savonlinnaan ja sen kolmitorniseen Olavinlinnaan.

Päivi ja Sunday malliston kuppikakkuhuppari ja tyllihame:

FairyKeiP%C3%A4ivi-normal.jpg

DSCN5847-normal.jpg

Sunday-normal.jpg

Ja sitten itse Sunday kangaskassit lähikuvissa:

LINNAPUSSI

Linnapussi-normal.jpg

Linnantornisiluetti on applikoitu. Kassin olkahihnassa olevassa rusetissa on hakaneula, jolla rusettia pystyy siirtämään tai ottamaan sen kokonaan pois. Kangaskassi on vuoritettu ja siinä on kaksi nappia, joilla kassin suun saa suljettua. Linna on liimattu ja ommeltu kiinni.

LinnaPussi1-normal.jpg

 

DELFIINIPUSSI

Delfiinipussi-normal.jpg

Delfiinipussi1-normal.jpg

En ole kovinkaan toiveikas kilpailussa menestymisen suhteen. Linnapussi on turvallinen valinta. Ompelijana tartun ensimmäisenä kankaisiin, ja teen vaatteita ja asusteita. Ajalla ja ajatuksella olisin saattanut keksiä jotakin paljon hienompaa ja ekologisempaan, mutta nyt mennään tällä :).

- Päivipussi