Päivän biisi: Twisted Sister - We're not gonna take it

 

Eilen menojalka johti meidät paikalliseen ravintolaan Mefistoon Oldies discon pariin. Luvassa oli jälleen yön täydeltä musiikkia menneiltä vuosikymmeniltä (90-luku ja siitä alaspäin, enimmäkseen 80-luvulta). Blogin pääpirut valitsivat illan pukuteemaksi legendaarisen rockyhtyeen Twisted Sistersin (Kieroutunut Sisko). Jäljitelmiä emme alkaneet villeistä esiintymisasuista, hiuspehkoista tai meikeistä vääntämään, mutta jotakin samaa pukeutumiseemme otimme. Jos ei muuta, niin poskipunaa ainakin. Teemaa kunnioittaen yksi illan toivebiiseistä oli We're not gonna take it, jonka kuulemista juhlistimme laulamalla ja tanssimalla biisin aikana kuin sekopäät. Rock ei kosketa meitä yhtä paljon kuin konemusiikki, mutta rock on tuttua lapsuudesta. Tästä syystä olemme mieltyneitä etenkin 80-luvun rockiin.

26.4-normal.jpg

Vaalensin hiukseni - lopputulos on suloinen sekoitus vaaleanpunaista ja kermaa ^_^. Joskus hiuksien vaalentaminen tai värien sekoittaminen saa aikaiseksi kivan väriyhdistelmän - tai sitten hiusväri floppaa täydellisesti ja pipo pysyy päässä kunnes hiukset kestävät uuden värjäyksen. Puhutaan valokuvassa näkyvästä paidasta lisää myöhemmin ja samaan syssyyn vähän olkalaatoista. Paidan alta näkyy vähäsen Iron Fistin keltainen bikinien yläosa.

RedRocker-normal.jpg

Vaaleiden hiuksien yksi huono puoli on se, että valkeaa seinää tms. vasten valokuvaaminen on hankalaa, sillä hiukset sulautuvat vaaleaan taustaan täysin. Koska kaikki asuntomme seinät ovat vaaleita, Satun kuvaamisessa täytyy käyttää hieman mielikuvitusta.

 

Tähän loppuun demon gal. Piikkien sijasta naamaa koristaa ns. sugar skull (sokerikallo) tai calavera maalaus.

Respect copyrights!

Malli, meikit ja asukokonaisuus: Päivi

Valokuvat: Satu

Sokurikallo3-normal.jpg

Sokerikallo-normal.jpg

 

- Sokeri sisko