Päivän biisi: Culture Club - Karma Chameleon

 

Vietämme parhaillaan pääsiäislomaa kotipuolessa. Vanhempiemme omakotitalossa on ihana olla <3. Saa nukkua niin pitkään kuin itseään huvittaa ilman, että herää aamulla kirkonkelloihin, musiikkia saa kuunnella lujaa iltaisinkin (kohtuudella tietenkin), voi ajella autolla, pääsee saunaan, kauppoja on enemmän, ja saa nauttia taajaman rauhasta ja luonnosta. Voi hetken aikaa olla huoleton. Töistä väsyneenä järjestimme itsellemme asuterapiaa, eli pakkasimme mukaan muutamia asukokonaisuuksia ja käymme valokuvaamassa niitä pitkin pääsiäislomaa. Muutakin ohjelmaa olemme lomalle suunnitelleet, mm. cosplayjuttuja, mutta kaikki ajallaan.

Green, eli vihreät olivat hiukseni mun kun kävimme perjantaina valokuvaamassa. 

Wannabe1-normal.jpg

Graffiteja täyteen maalattu alikulkutunneli on upea kuvausympäristö. Itse keskitymme enemmän kasvojemme kuin seinien maalaamiseen.

Wannabe4-normal.jpg

Wannabe5-normal.jpg

 

Tänään kävimme kauppakeskus Veturissa shoppailemassa:

MuitaOstoksia-normal.jpg

Red, eli punaisessa pakkauksessa Beyblade: Shogun steel sarjasta Kiran kiekko Berserker Behemoth SR200BWD. Hyrrän löytäminen BR Toysista vie meidät askeleen lähemmäs Kiran cosplayasua. Täytyyhän sitä nyt noin villistä lookista tehdä cossiasu :).

Napit ovat korusetistä, jonka Satu osti. Koruiksi napit tuskin päätyvät, sillä Satu kaavaili näiden käyttöä ihan niiden alkuperäisessä tarkoituksessa - eli nappeina.

EgyptiKoruja-normal.jpg

Gold, eli Satun ostamat epygtiläistyyliset kaulakorut.

 

- Bäivimoth