Tsädää kaikki!

Vuosien ajan olen luullut saaneeni aina keväällä flunssan, koska oloni huononee äkisti, nenä alkaa vuotaa ja aivastelen. Tänä keväänä tajusin kyseessä olevan siitepölyallergia, jonka seurauksena oloni on kamala. Pään turvotus ja jatkuva nenän vuotaminen eivät ole niin inhottavia kuin väsymys, jota allergiasta seuraa. Voisin nukkua koko päivän, koska sekä allergia että lääkitys tähän väsyttävät. Silti jotenkin jaksan raahautua Päivin kanssa ulos kävelylle 2-3 kertaa päivässä, vaikka olemukseni on kuin nukkuneen rukous. Kuumuuden takia pidämme parvekkeemme ovea auki, jolloin siitepölyä pääsee leijailemaan asuntoon. Yöksi suljemme kaikki ikkunat ja ovet, jotta aamulla pääsisin ylös sängystä ilman tukkoisuutta. Tämän seurauksena asuntomme on öisin kuin sauna. Yritä nyt tässä sitten olla tehokas ja saada aikaiseksi jokin loppukiri niin koulun kuin Desuconin myyntipöydänkin suhteen!

Päivi, jota ei allergia vaivaa, painaa pitkää päivää ompeluhuoneen puolella. Ennen kuin esittelen hänen tuotoksiaan tarkemmin, niin vielä pari kuvaa Mimiconista:

Keijosama-normal.jpg

Päivin lauantain kisapuku: Dragon Ball Z sarjasta Kaiooshin (Supreme Kai), universumin itäisen neljänneksen hallitsija. Hihojen sisällä on tylliä, mikä selittää niiden muhkean muodon.

K%C3%A4rrynpy%C3%B6r%C3%A4-normal.jpg

Urheilutaustastamme huolimatta emme ole kumpikaan kovin kummoisia voimistelijoita ja harvassa cossipuvussa edes pystymme mitään akrobaattista tekemään. Kaiooshinin puvussa pystyy kuitenkin heittämään kärrynpyöriä! Yritimme ladata Päivin lavaosuuden näytille Facebookiin. Valitettavasti ääni kuului mutta kuva ei näkynyt. Koska lavaosuuden kärrynpyörät jäävät näkemättä, tässä pari hyvää valokuvaa aiheesta.

KandiCyber-normal.jpg

Mimiconissa moni tuli ihastelemaan Päivin hattua, joka on hänen itsensä päällystämä. Hatun päällä komeilee biohazard-merkki. Myös minun hiuslaitteeni ja vaaleanpunainen maastohaalari ovat Päivin käsialaa.

Kassi-normal.jpg

Rusetit-normal.jpg

Seuraavan kerran Von Aidainder myy Desuconissa. Myyntisalista löytää mm. uusia kangaskasseja ja ison valikoiman uusia rusetteja.

 

Viimeiseksi kuva kesäkampauksestani:

PupuTaskussa-normal.jpg

Olen monta kertaa maininnut, että pahimmat ulkonäkökriisini koskevat aina hiuksiani. Rakastan pystyyn harjattua kampaustani, mutta hiukset kasvavat nopeasti liian pitkiksi tähän. Kampaus romahtaa sitä helpommin, mitä pidemmät hiukset minulla on. En pidä ajatuksesta, että minun pitäisi olla koko ajan laittamassa jotakin mömmöjä tukkaani heti, kun astun suihkusta ulos. Tahdon antaa hiusteni joskus levähtää, koska muuten värjään, tupeeraan ja lakkaan niitä koko ajan. Laittamattomina hiukseni eivät ole oikein minkään näköiset. Päätin ajaa tukan kerrankin niin lyhyeksi, ettei tarvitse olla heti murehtimassa sen kasvamista! Kesäkuumilla kampaus on viileä ja hyvin käytännöllinen kesätyöhön. Suhtaudun hiuksiini asenteella, että kyllä ne takaisin kasvaa ja seuraan mielenkiinnolla kuontaloni kehitystä. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen kampaukseeni, paitsi että nyt ihmiset sekoittavat minut ja siskoni entistä helpommin.

 

- Satu