Päivän biisi: Malice Mizer - Saikai no chi to bara

 

RaijuExodia-normal.jpg

 

Päivittäinen ompelu tuottaa tulosta:

ARAKNOFOBIA

ValkoinenH%C3%A4mppi-normal.jpg

Hämähäkinseitillä kuvioitu tuubitoppi muuntui kangaskassiksi. Kassissa on muovinen hämähäkki ja seittiin sotkeutunut ötökkä, sekä hakaneuloilla kiinni oleva kangasmerkki. Ötökät ovat ommeltu tukevasti kassin kylkeen niin, etteivät ne pienestä tärähdyksestä putoa. Kangaskassi on vuoritettu ja olkaimissa on metallista ketjua.

PunainenH%C3%A4mppi-normal.jpg

Valmistin toisen samanlaisen punaisena, mutta valitettavasti tähän kangaskassiin tuli valmistuksen yhteydessä sen verran ilkeän näköisiä virheitä, etten voi myydä kassia. Punainen Araknofobia jää itselleni. Tämä onkin niitä harvoja kertoja, kun saan pitää itse jonkin valmistamani tuotteen.

PunaH%C3%A4mppi-normal.jpg

Araknofobia sarjaan suuri verinen rusetti harsolla ja muovihämpeillä:

H%C3%A4mppi-normal.jpg

 

Ja sitten pari riittävän pitkään tee-näille-jotakin pinossa lojunutta ompelutyötä:

Satu halusi muutaman kivannäköisen kangaskassin ostoksilla käymistä varten. Miksi laittaa ostoksia muovikassiin, kun voi omistaa mieleisensä kangaskassin? Pieni kassi mahtuu viikattuna käsilaukun pohjalle. Ekologisuutta voi lisätä entisestään valmistamalla kangaskassin kierrätyksestä hankituista materiaaleista. Yksinkertainen kangaskassi on helppo valmistaa, ja pienellä panostuksessa kangaskassista saa todella näyttävän ja käytännöllisen. Oikean materiaalin sattuessa kohdalle kangaskassista saa fanituotteen, kuten tässä tapauksessa valmistin Bakuganista pitävälle siskolleni lasten haalistuneesta paidasta (kirpputorilta 0,50 euroa) pussukan. Paitaan hän ei olisi mahtunut ja kuka nyt haalistuneita vaatteita käyttää, mutta kangaskassista on paljon hyötyä eikä kuvan haalistuneisuus laukun kyljessä haittaa.

Bakugan-normal.jpg

Ja sitten toinen kassi vähän hempeämmissä sävyissä:

PupuPussi-normal.jpg

Kassin keskellä oleva suloinen kuva kuului alunperin pienempään kangaskassiin, jonka Satu sai tuliaisiksi ystävältänsä Thaimaasta. Valitettavasti laukun pienen koon takia Satun oli hankala käyttää tätä missään, joten hän pyysi minua irroittamaan kuvan ja ompelemaan sen osaksi isompaa kangaskassia. Nyt hänellä on iso hempeä kangaskassi, joka muistuttaa aina ystävästämme.

 

Ensimmäinen erä silmämuna pitsikukkasia on valmis. Hiustupsut ovat peräisin cosplayperuukkikaupan värinäytteistä.

Silm%C3%A4t-normal.jpg

Käytännöllisyys rulaa. Palaamme pian.

 

- Irokeesi Itikka