Päivän biisi: Lordi - Would You Love A Monsterman

 

Elämä sateenkaaren väärässä päässä:

Savonlinnassa on pirun kylmä - edelleen. Ärsyttää, kun kesällä ei voi mennä ulos ilman takkia! Luonnonvoimia ja kylmyyttä uhmaten lähdimme 27.6 tivoli Seiterään kaveriporukalla. Laitteissa pyörimisen lisäksi kuvautimme Päivin toisen asun Wannaben Hell Bunny-kilpailua varten.

Simmumuna-normal.jpg

Silmämunista pitävälle Päiville mekko on erittäin mieleinen. Kuosi sopii täydellisesti Viento Studion laukkuun ja silmämunakoruihin.

Mie:

SinisestiVisual-normal.jpg

Valokuvien jälkeen heitin ylimääräiset härpäkkeet päästäni laukkuun ja lähdimme pyörimään tivolilaitteisiin. Nauru maittoi koko kaveriporukalle ja muutaman hilavitkuttimen jälkeen oli minulla ja Päivillä meikit poskilla ja vaikeuksia kävellä suoraan.

Sinist%C3%A4JaPunaista-normal.jpg

 

28.6 aukesi The other side of Lordi – toinen totuus –näyttely Savonlinnassa. Näyttelyssä on mahdollista päästä katsomaan suomalaisen Lordi-yhtyeen esiintymisasuja vuosien varrelta ja Mr. Lordin tekemiä öljyvärimaalauksia ja sen sellaista. Avajaispäivänä näyttelyssä vierailivat yhtyeen laulaja Mr. Lordi ja kitaristi Amen. He juttelivat faneille, jakoivat nimikirjoituksia ja poseerasivat valokuvissa. Tämä oli mahtava tilaisuus yhtyeen faneille päästä tapaamaan idoleitaan intiimissä tilaisuudessa, ja molemmat osoittautuivat varsin leppoisiksi monstereiksi. Itse laitoimme parasta päälle, sillä tahdoimme kunnioittaa näin sitä suurta työtä, mitä Lordi-yhtye näkee musiikkinsa lisäksi myös visuaaliseen ulkonäköönsä. Yhteisvalokuvien lisäksi pyysimme nimikirjoitusta tanskalaiselle ystävällemme, joka on kova Suomi, salmiakki ja Lordi-fani. Heinäkuun lopussa NCC matkalla Ruotsissa kohtaamme jälleen, ja nimikirjoitus pääsee onnelliselle omistajalleen siellä ^_^.

28.6.2014LordiN%C3%A4yttely1-normal.jpg

Mr. Lordi, Päivi Demon Gal -asussa, Raiju Exodia ja Amen

Seuraavien valokuvien taustalla näkyy näyttelyssä esillä olevia nukkeja.

DSCN8938-normal.jpg

DSCN8955-normal.jpg

Gal%20%283%29-normal.jpg

Tämä oli kesäkuun paras päivä :D!

 

- Satu