Päivän biisi: Poitrine - Ge Together

(biisi, jonka soitan Päiville kävellessämme töihin, koska tiedän biisiin kuuluvan hullunkurisen tanssikoreografia naurattavan häntä ja saavan hänet hyväntuuliseksi)

Ennen kuin Päivi julkaisee raportin viikonlopun Desuconista, niin pieni väliaikaispäivitys kuulumisistamme. Kesäkuu on kohta jo puolessa väliä. Lomaa emme suinkaan vietä, vaan päivät kuluvat erilaisten harrastusten, pääsääntöisesti cosplayn ja vaihtoehtopukeutumisen, ja töiden parissa. Molemmat jatkamme samassa kesätyössä, missä aikaisempinakin vuosina, eli toimimme kesähotellilla kerroshoitajina. Usein ihmiset säälivät kesätyötämme, koska kerroshoitajien työstä liikkuu melkoisen villejäkin huhuja. Meidän kesätyöpaikkamme on kelpo duuni eivätkä negatiiviset mielikuvat toteudu siellä.

Kun emme ole töissä tai ompeluhuoneessa, niin käymme kiertelemässä kaupungilla. Toisinaan teemme yllättäviä löytöjä kirpputoreilta:

UusiPuputti-normal.jpg

Milla-pupu <3. Sillä on peukalot! Se voi liftata - tai pistää peukun suuhun. Pupusta mielenkiintoisen tekee sen erikoinen kangasvalinta.

Miffyj%C3%A4-normal.jpg

Minä tykkään Milla-pupuista, mutta en myönnä varsinaisesti keräileväni näitä. Talostamme löytyy monia tavaroita, jotka perustuvat erilaisiin (useinmiten lasten) sarjoihin. On Transformereita, Beybladea ja yhtenä näkyvimpänä meillä on paljon Angry Birdejä. Vihaiset pörtsät ovat söpöjä, ja ainakin kotimaan kamaralla on helppo hankkia itsensä vararikkoon yrittämällä omistaa jokaisen Angry Birds -tavaran, minkä kaupasta löytää alkaen kasvorasvasta kalastusvälineisiin. Meidän kokoelmamme on siis hyvin pieni verrattuna saatavuuteen. Koska linnut ovat menossa pois muodista, niin mm. kirpputoreilta voi tehdä kohtuuhintaisia ostoksia alkuperäisistä Angry Birds -tavaroista. Keräämme nämä talteen ja toisinaan lähettäessämme paketteja ulkomaalaisille ystävillemme laitamme mukaan Suomesta kotoisin olevia lintuja.

Birdej%C3%A4-normal.jpg

 

Värikäs pörtsä Desuconista:

CypaPower-normal.jpg

CypaPowa-normal.jpg

Desun asuvalinnoista julkaistaan lisää valokuvia coniraportin yhteydessä. Nämä kasvokuvat ovat lauantain cyber gootti puvusta.

Silm%C3%A4meikki-normal.jpg

Conireissun silmämeikkejä. Meikin malli on muunnos Tenkon silmämeikistä.

 

- Satu