Tsädää kaikki!

Päivän biisi: Twisted Sister - Be chrool to your scuel

 

Olemme molemmat päättäneet ottaa osaa Wannaben järjestämään Summerlook wearing Hell Bunny -kilpailuun. Koska osaa saa ottaa useammalla asukokonaisuudella, niin perjantaina kävimme kuvaamassa minun ensimmäisen kisa-asuni, joka on sininen Hell Bunnyn mekko. Ostin tämän mekon vuoden 2013 vaihteessa Wannaben alennusmyynnistä, koska ajattelin yksinkertaisen sinisen värin sopivan yhteen monen muun vaatteeni kanssa. Mekko on rakkain vaatekappaleeni kaikista Hell Bunnyn vaatteistani, miksi tahdon ehdottomasti yhden kisapukuni olevan tämä. Siniseen väriin ymppäsin mukaan lempivärini, joka on nykyään turkoosi, rusketin itseni ja lähdimme kuvaamaan. Olin suunnitellut kaiken valmiiksi kuvausympäristöä myöten, mutta kilpailukuvan asettamat paineet ottivat vallan ja mikään ei tuntunut toimivan. Poseerauksia, taustoja ja piilolinssejä vaihdettiin useaan otteeseen kunnes lopulta kameralle tallentui muutama hyvä kuva, joista toinen lähtee kilpailuun:

Sinist%C3%A4JaTurkoosia-normal.jpg

Kesäisen tyylin lisäksi tahdoin kilpailukuvani korostavan minun omaa tapaani pukeutua ^_^! Muistakaa, ettei kyseessä ole valokuvauskilpailu.

Toinen tapani pukeutua:

PunaMustaMonsteri2-normal.jpg

PunaMustaMonsteri1-normal.jpg

Musta väri ei kuulu suosikkeihini ja pukeudun mustaan vain silloin, jos saan siihen lisäksi muitakin värejä. Musta samettinen puvuntakki on joululahja vanhemmiltani muistaakseni vuodelta 2007.

Takki-normal.jpg

Päivi

Hihiho3-normal.jpg

Hihiho1-normal.jpg

 

- Satu