Tsädää kaikki!

Päivän biisi: Mad Cow & The Nevskij Avenue Girls - Matrioska niet Katiuska

Odottelemme lisää kuvia Animeconista virallista con-raporttiamme varten. Sitä ennen julkaisemme muutamia alustavia kuvia viikonlopulta ja ajalta ennen sitä.

 

Päivi:

10.7.2014

10.7-normal.jpg

 

Animeconin iltabileissä lauantaina:

PainKamu-normal.jpg

Menimme suosiolla alaikäisten iltabileisiin, koska saimme siellä mahdollisuuden tavata alaikäisiä kavereitamme, joita emme itse conissa ehtineet tavata. Kaikki aika meni päivällä cosplaykisoja tuomaroidessa. Bileissä oli se hyvä puoli, että ne päättyivät aikaisin, miksi nukkumaankin pääsi heti puolen yön jälkeen eikä vasta valomerkin aikaan.

Mie:

Oma Animeconin iltabileasuni perustui aikaisemmin torstaina pukemaani asukokonaisuuteen. Minulla oli lauantaina päälläni Nilen cossi Beybladesta ja koska meille tuli kiire lähteä iltabileisiin, niin jätin Nilen meikin naamaani ja mätin vain lisää väriä päälle. Iltabileistä enemmän virallisen con-raportin yhteydessä, mutta sen verran kerrotakoon etukäteen, että iltabileiden eurobeat-osuus oli aivan mahtava :D. Tanssin kuin hullu ja erityisen iloinen olen siitä, että DJ soitti peräti KAKSI kappaletta omalta suosikki eurobeat artistiltani eli Franz "Mad Cow" Tornadolta. Niistä toinen on päivän biisinä. En ikinä kuvitellut pääseväni tanssimaan Franz Tornadoa missään bileissä.

J%C3%A4tskipaitaJaHipsu-normal.jpg

Sunnuntaina olin Raiju Exodian asussa. Sen puolen tunnin ajan, mitä meillä oli vapaata ennen esityskisan tuomaroinnin alkua, kiertelimme pitkin conia. Oli mukava tavata ihmisiä, niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin, ja toivottavasti tapaamme coneissa pian uudestaan. Valitettavasti kiireen takia emme voineet pysähtyä kaikkien kanssa rupattelemaan tai ottamaan valokuvia :(.

Desuconin markkinointiryhmä oli tuonut mukanaan pienen puhallettavan kahluualtaan täynnä palloja ja pitihän sinne sekaan sukeltaa...

RaijuExodia2-normal.jpg

RaijuExodia1-normal.jpg

...meidän molempien!

Jack%26RaijuPallomeress%C3%A4-normal.jpg

Palataan asiaan toivottavasti pian.

PaiJaHipsu-normal.jpg

- Satu