Huomenna alkaa matka kohti Ruotsia, Närconia ja Nordic Cosplay Championship 2014 finaalia. Kisan tuomaristolle lähti tällainen profiilikuva finaalipuvustani:

P%C3%A4iviAsikainenNCC2014-normal.jpg

Kyllä, Jack lähtee mukaani Ruotsiin NCC finaaleihin. Werbellian asu meni hankalaksi ja jää kaappiin häpeämään. Jackilla tulen onnistumaan paremmin kuin noitanaisella. Animeconin jälkeen aloin viimeistelemään pukua kisakuntoon. Peruukki on stailattu uudestaan enemmän profiilikuvan näköiseksi. Jack sai täysin uudet saappaat (nekin enemmän profiilin mukaiset) ja uudet hienommat hanskat. Takin kaulus tuettiin niin, ettei peruukki enää paina sitä lyttyyn. Näiden lisäksi asua on hienosäädetty yhdestä jos toisestakin kohtaa.

Huomenna matkustan työpäivän jälkeen kotiin, ja sieltä keskiviikkona aamulla lentokentälle. NCC finaalit kisataan perjantaina illalla, ja lauantaina illalla saamme tietää tulokset. Kotiin Ruotsista palataan sunnuntaina yöllä. Jahka pääsemme takaisin Suomeen ja toivumme reissusta, kuulumisia matkasta tulee tänne blogiin ja UruharaFC:n Facebookiin. Satu tulee luonnollisesti mukaan Ruotsiin avustajakseni, mutta hän lähtee matkaan vasta torstaina.

 

Tässä pari valokuvaa Jackista Animeconissa sunnuntailta:

AconJack1-normal.jpg

Ja pallomeri:

DSCN9166-normal.jpg

DSCN9168-normal.jpg

Toivottavasti kaikki sujuu hyvin :). Ainakin tällä hetkellä hommat ovat vielä edes jotenkin kasassa. Vielä ehditte käydä tutustumassa NCC:n kotisivuun, kisaajiin ja tuomaristoon. Jos olette lähdössä Närconiin, muistakaa passi, vaihtaa rahaa ja varautua Ruotsin trooppiseen ilmastoon.

 

- Pavi chan