Päivän biisi:  Virginelle - Fantasy

Tähän alkuun hieman kuulumisia. Kesän lähestyessä loppuaan myös kesätyöt ovat vähentyneet ja aikaa tuijottaa seinää on enemmän. Satulla jatkuu opiskelut ja pyrkimyksenä on viimeinkin valmistua. Päivi jatkaa töissä. Valmistautuminen Traconiin on käynnissä. Ensimmäinen takaisku tuli viikon alussa, kun Androidien pukuja varten tilatut peruukit saapuivat ja osoittautuivat jälleen kerran vääränlaisiksi. Musta peruukki oli leikattu niskasta aivan liian lyhyeksi ja vaalea peruukki oli leikattu useisiin kerroksiin. Tietenkään nämä asiat eivät käyneet selväksi kaupan tuotekuvista. Kyllä potuttaa, sillä miten vaikeaa voi olla löytää peruukit niin yksinkertaisiin kampauksiin?

Tracon ei kaadu Androidien peruukkiongelmiin, vaan olemme jo tehneet B-suunnitelman sunnuntaipukujen varalle. Lauantaina nähdään Raiju Exodia Missimittari -kilpailussa täysin uudessa asussa. Raijulle on myös näytös varattuna. Raijun uuden asun työstämisen lomassa Päivi otti asiakseen tarkistaa ja korjata Raijun ensimmäisen asun. Korjauksen lomassa Päivi valmisti asuun sopivan hatun (mainittakoon, että Päivi lupasi valmistaa asuun hatun jo aikaa sitten, eli mistään päähänpistosta ei ollut kyse). Tähän asti Raiju on koristanut päätänsä rastoista, tuubista ja loxista koostuvilla hiusjatkeilla, mutta nämä eivät itse asiassa kuulu Raijun alkuperäiseen designiin, miksi hattu on enemmän kuin tervetullut.

Päikyn päähenkilö, eli Raijun uusi hattu:

Raiju2-normal.jpg

Hattu1-normal.jpg

Vaikka Päivi osaa koulutuksensa ansiosta valmistaa hattuja alusta loppuun, tässä tapauksessa Raijun hatun pohjana toimi kirpputorilta mukaan poimittu musta matala silinteri. Naamiaisasuihin tarkoitettu hattu sai Raijun pukuun sopivan kangaspäällisen ja runsaat koristukset.

Hattu2-normal.jpg

Hattu3-normal.jpg

Raiju1-normal.jpg

Raiju3-normal.jpg

Vaikka Missimittarissa Raiju kilpailee eri asulla, niin tämä kokonaisuus tullaan toivottavasti näkemään Traconin iltabileissä!

 

- Päivi ja Satu