Päivän biisi: マイドラゴン -  ぽかぽかん

 

Lauantaina Taminossa oli ysäribileet. Lähdimme juhlimaan NCC voittoa, mutta työpäivät ja Ruotsinmatka painoivat sen verran jaloissa, ettemme jaksaneet olla kauaakaan.

Päivi:

2.8.2014-normal.jpg

Illan asukokonaisuus sisälsi 90-luvun hirvityk... Tyyliä. Kirpputorilta ostamani jalkapallo paita on todennäköisesti aitoa 80-luvulta, koska siinä oli olkatoppaukset. 90-luvulla paidan helma koottiin joko hiuslenkillä tai soljella kylkeen, tai sitten se vedettiin pääntien läpi napapaidaksi. Kuulopuheiden perusteella kuvankaltaiset lippikset ovat tulossa muotiin.

Futis2-normal.jpg

Tykkään käyttää piilolinssejä, mutta jos minulla olisi tyylikkäät silmälasit, käyttäisinkö laseja enemmän? -> silmälasiostoksille. Vanhat lasit olivatkin yli kymmenen vuotta vanhat.

Satu:

2.8.2014Satu-normal.jpg

Satu lähti liikkeelle hempeissä väreissä. Ice cream T-paita saattoi olla ainoa tuote Närconin kirpputorilta, joka oli hinnoiteltu kirpputorille sopivaksi - kaksi euroa.

 

Ulkoilemaan:

Simmumuna-normal.jpg

Useammalla silmäparilla näkee enemmän.

Närconin kirpputorilta ostettu vihreä peruukki pääsi heti Satun käyttöön:

4.8.2014-normal.jpg

Kesän alussa yhteen Savonlinnan kaupungin liiketilaan tuotiin shakkinappulat piristämään lattialaatoitusta.

FBShakkilauta-normal.jpg

 

Tracon 13.-14.9.2014 lähestyy. Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja tehdä Androidien asut vihdoin ja viimein valmiiksi etenkin nyt kun meillä on oikeanlaiset piilolinssitkin. Cosplayasujen lisäksi valmistan Raiju Exodialle uuden puvun. Projekti kulkee nimellä Ukkosen jumala. Kaavin kangaskaapistani kokoon asun värimaailman. En aio ostaa mitään uutena pukua varten, vaan pyrin käyttämään pelkästään minulla jo entuudestaan olevia kankaita.

Raijuh-normal.jpg

Tähän loppuun vielä: Satu sai muutama päivä sitten yllätyspaketin, jonka sisältä löytyi kaksi pientä Milla-pupua. Ystävämme Kouvolasta oli löytänyt puput kirpputorilta ja lähettänyt Satulle ^_^. Koska Satu löysi myös Närconin kirpputorilta yhden Milla-pupun, on hän rikastuttanut kokoelmaansa peräti kolmella pupulla lähiaikoina!

Miffyj%C3%A4-normal.jpg

Yllätyslahjat ovat parhaita <3!

 

- Päivi