Tsädää kaikki!

Kuulumisia Savonlinnasta:

Mie

PastelliShakkiMatti-normal.jpg

Perjantaina ystävämme Minorea vieraili Savonlinnassa ja kävimme hänen kanssaan kiertelemässä Savonlinnan keskustaa. Oli mukava tavata ystäviä Savonlinnan ulkopuolelta ja päästä näyttämään heille omaa kotikaupunkiaan varsinkin, kun täällä linnakaupungissa on totuttu erikoisiin ihmisiin. Ventovieraat voivat pysähtyä kadulla kehumaan ulkonäköäsi, kuten he nytkin tekivät kolmikkomme nähdessään. Katselimme kauppoja, otimme valokuvia, pohdimme maailman menoa ja kivaa oli ^_^!

Paidat-normal.jpg

Kiertelimme kirpputoreja ja löysimme BAKUGAN-PAIDAN!!! En riisu sitä ikinä. Oikealla puolella oleva kuva ei ole kirpputorilöytö, vaan Päivin punk rock samaiselta päivältä.

Roger-normal.jpg

Tämäkin on kirpputoriostos kuukausien takaa. Kyseessä on ilmeisesti Ikean kalmari sohvatyyny, josta Päivi päätti tehdä repun Raijulle. Raijun asu on korjattu Traconia varten, ja pitäähän sitä nyt kokonaisuus viimeistellä laukulla/repulla (tee-näille-jotakin ompelutyöpino on taas yhtä työtä pienempi). Kalmari on hauskannäköinen ja värimaailma sopii Raijulle täydellisesti. Kalmarin päästä on otettu täytteet ulos ja laitettu sisälle värikäs vuori tavarapussiksi. Repun saa suljettua vetoketjulla.

RogerJaRaiju-normal.jpg

Tänään reppu pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön ja hyvin toimi :)! Annoimme kalmarin nimeksi Roger. Rogerilla ja Raijulla on molemmilla paljon mustaa kajalia, ja silmät kierossa. Tosin Raijun silmien kierous johtuu värillisistä piilolinsseistä, jotka saattavat kääntyillä silmissä mihin suuntaan sattuu ja tehdä katseesta vähän kieron.

Päivi

Oranssi-normal.jpg

 

- Satu