Päivän biisi: Paco - Lollipop

Ensimmäiseksi: Summerlook wearing Hell Bunny 2014 sai voittajansa! Tuomaristo valitsi kaksi voittajaa, joista toinen on Päivi Kandi & Cyberin blogista :D! Hän voitti TÄLLÄ asukokonaisuudella. Kilpailuun lähetettiin yhteensä 95 valokuvaa, jotka kaikki voi nähdä TÄÄLTÄ. Voittajat saivat itsellensä palkinnoksi yhden Hell Bunnyn mekon. Päivi valitsi pitkään himoitsemansa kettumekon. Päivin kisataktiikka oli selkeän ja itsensänäköisen asukokonaisuuden muodostaminen, missä mekkoa tuettiin siihen sopivilla asusteilla.

Kettu-normal.jpg

Simmumuna-normal.jpg

Silmälasit seikkailevat jälleen. Satu koristeli molempien silmälasikotelot tarroilla ja glitterillä.

kotelot-normal.jpg

 

13.-14.9.2014 eli viikonloppuna oli Tracon Tampereella. Jahka saamme enemmän valokuvia tapahtumasta hyppysiimme, aiheesta tulee raporttia blogiin. Jännittävänä viikonloppuna valittiin Suomen 2015 joukkue cosplayn maailmanmestaruuskisoihin World Cosplay Summittiin, ja ensimmäinen edustaja Suomen kolmihenkiseen joukkueeseen cosplayn pohjoismaiden mestaruuskisoihin Nordic Cosplay Championshipsiin 2015. Näistä lisää myöhemmin.

Lahjat-normal.jpg

Viikonlopun aikana meitä hiukan lahjottiin. Saimme mm. tuliaisia Japanista vuoden 2014 Suomen WCS joukkueelta ja pehmoleluja ystäviltämme.

Kookos-normal.jpg

Näiden lisäksi saimme ison rasiallisen kookospalloja onnitteluna Nordic Cosplay Championship 2014 voitosta! Lahja oli erityisen mieleinen, koska rakastamme kookosta ja suklaata yhdessä! Kuvassa näkyy supipuuhka, jonka nimi on Kookos (koska Kookos on kookospallon värinen). Supipuuhka on peräisin kirpputorilta ja sai Traconiin mennessä itsellensä uudet silmät, nenän ja hampaat Gaikotsu Fursuitsin käsittelyssä.

Korut-normal.jpg

Traconin myyntipöytäsalista tarttui mukaan silmäkoruja Päiville. Vihreät korvakorut ovat Lumissa's Purple Octopus, ja punainen silmäkoru on Kraftá.

 

Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4-normal.jpg

Mitä täällä tapahtuu, se selviää tulevissa päivityksissä :).

 

- Päivi ja Satu