Tsädää kaikki!

Päivän biisi: Ken Martin - Virtual love

 

7.-8.9 matkustimme Jyväskylään tapaamaan ystäväämme Minoreaa. Reissuun sisältyi NCC karsintaan valmistautumista ja pieni shoppailuretki kaupungilla, jota siivitti kahden muun ystävämme tapaaminen. Maanantaina Minorea esitteli meille Jyväskylässä olevan hienon graffitiseinän, jonka edestä otimme valokuvia.

Graffiti-normal.jpg

Nämä graffitit eivät olleet mitään töherryksiä, vaan taidokkaita ja hienoja maalauksia!

Päivi uudessa Hell Bunnyn mekossaan:

LadyInRed-normal.jpg

Päivi ja kuppikakkuinen Minorea. Huomatkaa hienot ajoneuvokäsilaukut ^_^!

MinnaP%C3%A4ivi-normal.jpg

Minä:

Jyv%C3%A4skyl%C3%A4nKaunotar-normal.jpg

Minä ja Päivi:

Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4-normal.jpg

Reissu oli mukavaa vaihtelua viikkoon ja valmisti meitä kohti Tampereen Traconia. Odottelemme vieläkin kuvia Tampereelta tehdäksemme Traconia koskevan päivityksen kunnolla. Sitä ennen muutama kuva Raiju Exodian asuista viikonlopulta:

Lauantai:

TraconUkkosenJumala-normal.jpg

Puvun alla olevat vaatteet ovat ihan ostovaatteita. Sen sijaan mm. hattu, päivänvarjo ja peruukki ovat itse koristeltuja. Päällä näkyvä aaltokuvioinen pitkä liivi on Von Aidainderin käsialaa ja pidän erityisesti takin edessä olevista tilkkutöistä. Kaikki eriväriset salamat on leikattu käsin ja jokainen nauha on ommeltu erikseen ompelukoneella kiinni. Pukuun on valmistumassa vielä hihat, joissa on samanlaisia salama-tilkkuja. Hihat eivät ehtineet Traconiin, koska työt kutsuivat ompeluhuonetta enemmän.

Sunnuntai:

TraconRaijuExodia-normal.jpg

Raiju Exodian vanhempi asu sai hiljattain kokonaisuuteen kuuluvan silinterin ja repun.

Huomenna ysäribileisiin <3.

 

- Satu