Päivän biisi: Army Of Lovers - Ne vei mun sanomalehden (Tämä ei kuulemma ole biisin oikea nimi, vaan se on Israelism)

 

Kuulumisia viime viikolta:

Bakuraver-normal.jpg

20.9. käynnistyi ysärisyksy Savonlinnassa, mikä sai meidät etsiytymään jälleen Savonlinnan yöllisen ravintolaviihteen pariin pitkän ysäritoivelistan kanssa. Allekirjoittanut sonnustautui pitkästä aikaa perinteisempään kandi raver -tyyliin. Tyylin vaatteellisina lähtökohtina toimivat kirkkaat värit, lapsekkaat koristukset ja itse pujotellut muovihelmikorut, kandit. 90-luvun teemaan tyyli sopi kuin valettu! Mikäli liikut 4.10. Savonlinnassa ja ysärimusiikki kiinnostaa, niin tällöin Savonlinnan Taminoon saapuu YleX:n radiokanavan DJ-legenda Matti Airaksinen soittamaan ysärimusaa.

Bakugan T-paita pääsi viimeinkin kunnon käyttöön. Paita perustuu omaan suosikki tuotantokauteeni Bakuganista, eli New Vestroiaan.

BakuganP%C3%B6yt%C3%A4liina-normal.jpg

Bakuganista puheenollen: Kun vierailimme Jyväskylässä muutama viikko takaperin, ystävämme antoi meille kaupasta löytämänsä Bakugan pöytäliinan. Miksei tällaisia myydä Savonlinnassa!?

 

Päivi ysäribileissä:

Ys%C3%A4riPunk-normal.jpg

ACDC-normal.jpg

Ja seuraavana päivänä:

Panku-normal.jpg

DSCN9945-normal.jpg

21-normal.jpg

 

Päiviltä kysytään usein, miten hän kampaa irokeesin pystyyn. Ruotsissa eräs henkilö kysyi asiaa itse asiassa aina, kun hän näki Päivin hiukset. Näin se käy:

Mohawk-normal.jpg

Päivin käyttämät välineet ovat hiustenkuivaaja, hiuslakkaa, muotoiluvaahtoa, kampa, harja ja pehmeä harja. Valitse muotoilutuotteet käyttötarkoitukseen sopiviksi. Tarvitset kaksi peiliä, joista toisen avulla peilataan toisesta peilistä niska ja suora sivuprofiili.

Levitä muotoiluvaahto pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa hiukset PÄÄ ALASPÄIN. Kampaa kuivat hiukset. Pidä huoli, että hiukset ovat täysin kuivat ja kammatut ennen muotoilun aloittamista.

Mohawk2-normal.jpg

Muotoiluvaahdon ansiosta kuivista hiuksista tulee ilmavat ja ne jäävät jo valmiiksi vähän pystyyn. Seuraavaksi harjalla hiuksia nostetaan ylös ja suihkutetaan lakkaa molemmin puolin irokeesiä. Jahka hiukset alkavat pysyä pystyssä, niitä kammataan pehmeällä harjalla, jotta kaikki hiukset varmasti suoristuvat. Toisella kädellä voi pitää tukea irokeesin toiselta puolelta. Lisää hiuslakkaa. Tarvittaessa hiukset voi kammata pystyyn pää alaspäin.

Jahka irokeesi on valmis, lisää hiuslakkaa. Kampaa käytetään silloin, jos hiuksia jää lyttyyn tai takkuun. Kammalla takut napsitaan auki. Kriittinen kohta on takaraivo, jonka kohdalla irokeesi tuppaa halkeamaan. Jos irokeesi taittuu liikaa eteenpäin, se voi alkaa romahtamaan otsalle. Irokeesin pystyy kampaamaan yksin, mutta jos joku auttaa sinua, niin hyvä. Takaraivo on helpompi tehdä, kun silmäpari näkee hiukset suoraan sivusta, eikä sinun tarvitse tiirata pään sivua peilien kautta. Hyvännäköinen irokeesi on tasainen, kauniin muotoinen ja keskeltä takaa suora. Olennainen osa onnistumista on pitää hiuksistansa hyvää huolta mm. terveellisellä ravinnolla. Älkää tuhotko hiuksianne värjäämällä tai valkaisemalla niitä liian usein. Noudattakaa hiusvärien käyttöohjeita.

 

- Satu