Viikkojen ahertamisen jälkeen matkan pukusuunnitelmat ovat alkaneet selkiytyä päässämme. Vielä emme julkista asuvalintojamme. Mukaan tulee kuitenkin mm. kolme täysin uutta pukua ja pari vanhempaa taidonnäytettä ^_^.

kaulus-normal.jpg

Ruskea-vihreät haaremihousut herättivät positiivisia viboja ihmisissä. Nyt asuun on valmistunut tuollainen "kaulus".

Keng%C3%A4t-normal.jpg

Kirpputorilta, hintaa 1 euro, löytyi asuun täydellisesti sopivat kengät! Punaiset satiininauhat olen vaihtanut kenkiin itse, eli ne eivät kuulu alkuperäiseen malliin.

Liivi-normal.jpg

Raiju Exodia lähtee varmasti Ruotsiin mukaan ja hän edustaa ns. ensimmäisessä asussaan. Tämä johtuu siitä, että ruskea-vihreä asu matsaa paremmin yhteen tämän puvun kanssa kuin Ukkosen jumalan ^^ (mainittakoon, että Ukkosen jumala on tämän lisäksi edelleen keskeneräinen). Yhteen matsauksesta puheen ollen, tämä liivi on valmistettu sopimaan Raijun hattuun kokonaisuuden eheyttämiseksi. Liivi ei ole onnistuneimpia ompelutöitäni, mutta yritin parhaani sen kanssa... Kokemusta rikkaampana kohti uusia ompelutöitä.

 

PinkistiJee-normal.jpg

Lunan uusi peruukki saapui viimein. Se oli ainoa halpa clip-on peruukki riittävän pitkillä pulloharja/korkkiruuvikiharoilla ja saa nyt ajaa asiansa.

KandiKandi-normal.jpg

Kun Satu ei ole korjaamassa Ruotsiin tulevia pukuja tai nakuttamassa tietokoneella CCG:hen tulevia luentoja, hän on nollannut aivojansa tekemällä rannekoruja. Raijun ja hänen uuden ruskea-vihreän ystävänsä helmikorut ovat Satun käsialaa, mutta hän on tehnyt koruja sopimaan myös muihin vaatteisiinsa.

Tällainen sekalainen päivitys tämä.

 

- Päivi