Päivän biisi: Atrium feat. Helena - Supersonic Lover

 

Pukukuvia:

Skipper.jpg

Satu aina yhtä pupuisana ja pastellisävyisenä. Talven lähestyessä Satu alkaa pukeutua värikkäämmin. Värit piristävät hiipuvan valon ja talvehtivan luonnon keskellä. Satu on saanut kuulla muutamalta ihmiseltä, miten hän varmasti tykkää My Little Ponysta, Halinalleista, taikatytöistä ja muusta söpöstä, koska hän näyttää itsekin taikaponilta. Satu on melko valikoiva kaiken söpön suhteen (puput ovat aika kova juttu) ja häntä ärsyttää se, miten helposti ihmiset lokeroivat hänet hänen ulkonäkönsä perusteella sellaisten aiheiden piiriin, jotka eivät kiinnosta Satua yhtään. Toivoisimme ihmisten kysyvän ensin ennen kuin he alkavat laukoa "totuuksia" meistä ulkonäkömme perusteella. Älkää yleistäkö ketään ulkonäön perusteella tai antako ulkonäkönne määrätä teille stereotyyppisiä kiinnostuksen kohteita.

PupuisaTaikatytt%C3%B6.jpg

Niin hyvin kuin minä taikaponisiskoni tunnen, hän katsoo Bakugania ja Beybladea eikä poneja tai Halinalleja 0_o. Yksi yleisimpiä yleistyksiä minun kohdallani on "koska harrastat cosplayta ja katsot animea, osaat japaninkieltä (=opiskelet japaninkieltä)".

...

En osaa niin paljon että voisin sanoa osaavani. Katsomme animea odotettua vähemmän ja suurimmaksi osaksi englanniksi. Saatamme viettää vuosia saman animen ja tämän tuotantokausien ympärillä.

 

Päivi

Punkki.jpg

DSCN0810.jpg

Muutama päivä takaperin käsityöt alkoivat ärsyttämään ihan tosissaan. Piristääkseen minua Satu kantoi työhuoneeseen tyhjän pahvilaatikon ja täytti sen uneliailla kissoillani. Minulla ei ole elävää kissaa lemmikkinä, mutta ymmärtääkseni kissat pitävät pahvilaatikoista. Laatikosta tulee mieleen eräs nemuneko sarjakuva.

laatikko.jpg

 

- Päivi