Tsädää kaikki!

Päivän biisi: Cherry - Yesterday

Joululoma alkaa olla ovella. Tämä tarkoittaa, että toivottavasti pian Leikkipuiston kaksikko siirtyy kotikonnuille Kouvolan suuntaan. Sitä ennen kuulumisia Savonlinnasta!

Mie:

SuksiSuolle.jpg

Paita: Sheinside

Olimme viime viikolla kiertelemässä kauppoja, kun Päivi bongasi vaaterekistä paidan, joka kuulemma sopii minulle aivan täydellisesti. Paidan lapsekas teema yhdistettynä kaiken maailman symboleihin ja tekstiin, joka käskee painua sinne itseensä, on kieltämättä aika huvittava. Henkilökohtaisella tasolla koen paidan kuvastavan sitä tunnetta, mikä minulle tulee etenkin vieraiden ihmisten alkaessa hössöttämään, miten pieni ja söpö tyttönen olenkaan ja miten tykkään aivan varmasti poneista. Ei hymyilytä. Painukaa hiiteen ja antakaa minun itse määrittää omat kiinnostuksen kohteeni.

Päivi:

gothica.jpg

hattu.jpg

Banaani.jpg

 

Joka joulu annamme toisillemme jotain joululahjaksi. Minun lahjani on vielä postissa matkalla tänne, mutta Päivin paketti on jo saavuttanut hänet:

DSCN1209.jpg

Päivi viettää tänä vuonna kieroutunutta joulua, koska hän sai lahjaksi hihattoman paidan, jossa on Dee Sniderin kuva, kaksi Twisted Sister -kangasmerkkiä, Stay Hungry CD-levyn ja kokoelman, josta löytyy kolme muuta Twisted Sisterin levyä You can´t stop Rock ´n´ Roll, Come out and play ja Love is for suckers. CD-levyt ovat erityisen tervetulleita, koska työhuoneessamme on vanha radio, joka soittaa DC-levyjä ja kasetteja. Tietokonetta emme mielellämme kanna työhuoneeseen vain kuunnellaksemme musiikkia, koska siellä pölyää koko ajan tms., mikä voi vahingoittaa läppäriä. Yksi kangasmerkeistä ei ole minulta, vaan ystävältämme Päiville.

Ja tähän loppuun ensi vuoden menovinkki:

Jack.jpg

Kiitokset valokuvasta kuuluvat Irikselle!

2.1.–19.4.2015 Suomen käsityön museon Aulagalleriassa on cosplayn ja japanilaisen katumuodin näyttely. Esillä on mm. pukuja ja valokuvia, ja pitkin kevättä erilaisia aiheeseen liittyviä ohjelmanumeroita järjestetään Jyväskylässä. Enemmän infoa aiheesta löytyy Suomen käsityön museon kotisivuilta. Mistään aivan valtavasta näyttelystä ei ole kyse, mutta suosittelen silti kaikkia kynnelle kykeneviä vierailemaan paikan päällä ja osallistumaan ohjelmanumeroihin. Yksi näyttelyasuista on Päivin valmistama Jackin asu. Heti vain kun liikumme Jyväskylän suunnilla, aiomme itsekin mennä katsomaan miltä näyttelyssä näyttää ^_^.

 

Satu