Tsädää kaikki!

Päivän biisi: Ace - Crazy on emotion

Leikkipuistolaisten joululoma Kouvolassa on päättynyt ja paluu Savonlinnaan suoritettiin lauantaina. Joululoma kului pääsääntöisesti Ming Mingin cosplayn parissa, koska Yukicon ja NCC-semifinaali kolkuttelevat jo ovella. Näin ollen puvullinen saldo jäi vähäiseksi, mutta sentään muutaman asun sai puettua:

PuputJaKissat.jpg

Yks%C3%A4rit.jpg

Tänä vuonna Päivi antoi minulle joululahjaksi liilan peruukin:

R%C3%A4synukke.jpg

Minulla ei ole aikaisemmin ollut kiharaa peruukkia, miksi päätin kokeilla tällaista hiustyyliä.

 

Ompelukone surraa ahkerasti pukuja Yukicon viikonloppua varten.

Hanskat2.jpg

Pitkät hanskat Ming Mingin esiintymisasuun valmistuivat pari päivää sitten.

Tikkutakku.jpg

Hanskojen reunaan tehdään päärme käsin ja kaksinkertaisella langalla. AITAPISTO. Jos ette ole ennen nähneet, niin tuollainen se on. Aitapistoilla tikataan mm. hameiden helmoja ja housunlahkeita. Aitapisto on oikealla puolella lähes näkymätön. Viimeisen kuvan teippirulla venyttää hanskaa ompelun aikana niin, ettei hanskan suuta tikkaa vahingossa liian kireäksi ja sitten hanska ei mahdu kunnolla käteen.

Yuki.jpg

Yukiconiin Ming Mingin lisäksi tulevat mukaan Primus Apollon ja Androidi kaksoset. Tänään Päivi näpelsi Primukselle viuhkan. Viuhka on erittäin tarpeellinen tammikuun pakkasissa.

Wiuhga.jpg

Primuksen ja Raijun puvuissa parasta on se, etteivät ne ole koskaan täysin valmiita. Asuihin voi aina lisätä vähän jotakin uutta, ottaa vanhaa pois, muokata, vaihtaa jne.

 

Tähän loppuun viimeisin tilaustyönä tehty peruukki, joka toivottavasti pian saavuttaa omistajansa ^_^.

Peruukki.jpg

Peruukki on Päivin käsialaa. Tilaustyöasioissa hänet tavoittaa parhaiten sähköpostin paivi.asikainen89@gmail.com kautta ^_^.

 

- Satu