Leikkipuiston väki on yhdistellyt erilaisia palasia kuluneen viikon aikana.

Päivi

10.3.jpg

Päivi yhdisti nahkatakin ja farkkuliivin.

uus%20takki.jpg

Uusi kevätakki -projektissaan Päivi yhdisti pitkän vaalean farkkutakin ja mustan nahkatakin. Molemmat takit hän sai kirpputorilta (uskokaa tai älkää) ilmaiseksi. Farkkutakki oli jo valmiiksi oikein sopiva, mutta nahkatakki oli kokoa miesten L. Ratko-kaavoita-ompele-vuorita-kiinnitä uudet hihat toimenpiteiden jälkeen farkkutakkiin saatiin hihat aidosta nahasta. Takki kaipaa vielä työstämistä. Kaulukseen ja miehustaan tulee pysyviä koristuksia, ja uusi hienompi vyö.

luu.jpg

Takin selkämykseen Päivi yhdisteli nahkapaloista tekstin Twisted (kieroutunut) ja Twisted Sisterin luulogon.

Satu

NiceCream.jpg

Satu yhdisti punaisen värin takaisin otsahiuksiinsa. Mainittakoon, että yksi Satun lempiväriyhdistelmiä on punainen ja turkoosi.

MeAndMyBunnies.jpg

Tämän lisäksi Satu yhdisti kaksi peruukkia, turkoosin ja sinisen, yhdeksi muhkeaksi peruukiksi. Kovin selvästi tämä yhdistelmä ei kuvissa näy, mutta toivottavasti yhdistelmäperuukkeja tullaan näkemään jatkossa enemmän.

OranssiKukka.jpg

Loppuviikosta Satu yhdisti Päivin ompeleman hameen muihin vaatteisiinsa.

Koska Savonlinna ei ole vauhdikkain menomesta, niin keskusta-alueen alkukuun kohokohta oli paikallisen kirjakaupan loppuunmyynti. Loppuunmyynnistä löytyi materiaaleja muutamaan projektiin:

DSCN2309.jpg

Satun vuosia sitten ostama Milla-palapeli on lojunut pitkään laatikossaan. Laittamalla magneetit palojen taakse palapelin sai nätisti näytille jääkaapin oveen.

Conkirja.jpg

2010 vuonna ostimme luonnoskirjan ja ryhdyimme kokoamaan sinne erilaisia muistoja coneista. Ohjelmalehtisiä, käyntikortteja, valokuvia, mainoksia, rannekkeita, työntekijälätkiä, paloja pakkauksista yms.. Tällöin emme osanneet aavistaa kirjan paisuvan ja paisuvan lopulta siihen muotoon, että se oli mötikkä eikä kirja. Tänään purimme kirjan osiin ja pelastimme ne liput ja laput, mitä oli pelastettavissa. Kirjakaupasta ostimme värikkäistä papereita ja liimasimme conmuistomme näihin papereihin. Uutta kirjan virkaa astui toimittamaan iso mappi. Nyt con"kirjamme" on entistä ehompi ja säilöö muistojamme toivottavasti monta vuotta :)! Tällainen mappi on kaunis tapa arkistoida esim. juurikin cosplaytapahtumista saatuja papereita.

 

- Satu ja Päivi