Päivän biisi: Guns N' Roses - You Could Be Mine

 

Heti alkuun Satun uusin ostos: Lalaloopsy nukke Toasty Sweet Fluff! Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen tikki on ommeltu kiinni. Lelusarjan lisäksi Lalaloopseja voi seurata omassa piirrosanimaatiossaan, jossa suloiset nukkehahmot puuhailevat kukin omien arkiaskareidensa parissa Lalaloopsy maassa. Animaatiota voi kuvailla sanomalla, että hyvin tyypillinen animaatio perheen pienimmille. Tasainen ja yltiöoptimistinen juoni. On herttaista nähdä, miten nuket elävät sulassa sovussa keskenään -> Animaatio opettaa lapsille, ettei kiukuttelu, riitely tai syrjiminen ole vaihtoehto. Monissa animaation tilanteissa huomasimme ajattelevamme, että tosielämässä tuossa kohtaa olisi jo täysi draama käynnissä, mutta nuket totesivat vain ymmärtäväisesti toisilleen, "ei se mitään, et tehnyt sitä tarkoituksella" ja taas oltiin kavereita. Konflikteilta ei voi välttyä tosielämässä, miksi oli mukava katsoa vaihteen vuoksi animaatiota, jossa kaikki olivat kavereita keskenään jopa ongelmien jälkeenkin.

Lalaloopsy%20Pakkaus.jpg

Lalaloopsien kotisivulta vapaa käännös:

Toasty Sweet Fluff (Paahdettu Herkullinen Höttö, nimi viittaa tässä tapauksessa paahdettuun vaahtokarkkiin) on valmistettu tuoreista vaahtokarkeista. Hän on hilpeä pehmoilija, joka askeltaa aina pomppien. Hän tykkää pöyheistä asuista, eläinvauvoista ja isoista haleista. Hänellä on lemmikkipupu.

Hänet on ommeltu: 10. elokuuta (kansallinen S'more päivä)

S'more on herkku, jossa sulatetaan vaahtokarkki kahden suklaalla voidellun keksin väliin.

Kaikki Lalaloopsyt eivät perustu makeaan, mutta meistä hauskimman näköisiä ovat juuri nämä makeaan perustuvat hahmot. Nukkejen teemoina voivat toimia myös mm. erilaiset harrastukset ja satuhahmot.

Lalaloopsy%20Nukke.jpg

Satu antoi nuken nimeksi Bunny ja pupu sai nimeksensä Vaahtokarkki.

Bunny (Pupu) ei ole perinteinen räsynukke. Kuvistakin jo näkee, että kyseessä on muovilelu. Huolimatta pakkauksen kuvista, niin nukke ei pysy pystyssä. Nuken jalat ovat lötköt kuin räsynukella ja pää sen verran painava, ettei nukkea saa millään jaloilleen edes seinää vasten nojaamaan. Kun nukke istuu, niin se voi painavan päänsä takia kellahtaa helposti nurin. Ilman tönkköä hametta nukella ei olisi varmaan mitään toivoakaan pysyä istuvilteen ilman tukea päänsä takana. Pää liikkuu kuin myös kädet, mutta kädet ovat niin kaukana toisistansa, ettei niiden väliin saa mitään. Pupu on hyvä kellahtamaan naamalleen, koska painopiste on isoissa korvissa ja rusetissa. Meistä tällaisella on vaikea leikkiä huolimatta siitä, kuinka söpö ja hauska nuken vaahtokarkkinen teema on. Nukelta saa kengät ja hameen pois, joten uteliaana mietimme, voisiko nukke vaihtaa vaatteitansa jonkun toisen saman sarjan nuken kanssa. Nukke on helppo pestä ja pitää kunnossa, koska sillä ei ole mm. takkuuntuvia hiuksia tai kangasvaatteita. Jossain määrin nuken iso koko korvaa aikaisemmin mainittuja ongelmia, koska isoa nukkea on helppo pidellä ja liikuttaa.

DSCN2467.jpg

Nuken sai jotenkin seisomaan, kun sen jalkojen alle laittoi pehmeän alusen ja sai nuken nojaamaan johokin. Bunny pääsi käsiksi Satun helmipurkkeihin ja pujotteli itsellensä parit korut.

Lalaloopsy%20Yksityiskohdat.jpg

Satu Lalaloopsy nukkena:

R%C3%A4syinenNukke.jpg

LalaLaa.jpg

 

- Päivi ja Satu