Päivän linkki: Kosucon 17.-18.10.2015

 

Leikkipuiston väki on palannut turvallisesti pääsiäislomilta takaisin tuuliseen Savonlinnaan. Pääsiäislomalla PITI valokuvata vaatteita jne. mutta homma ei mennyt niinkuin Strömsössä. Päivi päätti värjätä hiuksensa silmällä pitäen uutta Twisted Sister takkiaan, jota ei ole vielä valokuvattu kunnolla. Jotta kampauksen väri sopisi bändiin, halusi hän pinkki+musta hiukset. Lopputulos: Pinkki taipuu punaiseen violettiin enemmän kuin vaaleanpunaiseen. Mustat raidat ovat tummanvioletteja. Toinen sivu on musta. Ja joukossa on sinistä sävyä. Lopputulos on hienon näköinen, mutta ei todellakaan sellainen kuin Päivi halusi... Se on selvää, että shokkivärit saattavat sekoittua keskenään kun hiuksia huuhdellaan värjäyksen jälkeen. Tämä värienkirjo kuitenkin yllätti!

b.jpg

Väriskaala tuo etäisesti mieleen Irvikissan Liisa Ihmemaassa -sadusta. Takkikuvaus siirtyy myöhempään.

nimet%C3%B6n.jpg

 

9.4.2015 Jyväskylässä tapahtui, kun Japani on pop! -kirpputori valtasi Veturitallit. Kirpparin järjesti Kosucon. Kosucon kutsuu coni- ja cosplaykansaa 17.-18.10.2015 samaisille Veturitalleille, kun Suomen kettumaisin con näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Leikkipuiston naisetus kuuluu osaksi järjestäjäporukkaa, mikä oli osasyy hakeutua Jyväskylään eilen ja pistää myyntipöytä pystyyn. Sen lisäksi, että olimme kaapineet kirpparipöydän verran tavaraa ja vaatteita myyntiin, Päivi oli valmistanut Kosulle ensimmäisen erän oheistuotteita. Kosuconin yksi teema on käsityö, miksi oheistuotteet valmistetaan käsin eikä tilata mistään. Kun ostatte Kosun tavaroita, ette pelkästään tue Kosuconia, vaan sijoitatte myös suomalaiseen suunnitteluun ja käsityöhön! Käsityön lisäksi Kosun yksi teema on kauhu (onhan Kosu halloweenin aikaan) ja pyrimme suunnittelemaan coniin muista coneista edes jollain tavalla poikkeavaa ohjelmaa tehdäksemme Kosusta ehdottomasti kokemisen arvoisen tapahtuman ^_^.

kirppis.jpg

Meidän mielestämme kirppari sujui oikein kivasti. Mainostusta olisi voinnut olla hiukan enemmän. Paikan päälle saapui muutama myyjä ja useita ihmisiä tutustumaan pöytien tarjontaan. Omasta pöydästämme tavarat lähtivät joko "kilpailukykyinen hinta" tai "viekää pois alhainen hinta" -periaatteilla. Kiitokset mm. Minorealle ja Ryuuichille!

MeKaksi.jpg

Seuraavan kerran Kosucon häärää Lapsosten Lauantai -nimisillä messuilla 19.4.2015 Jyväskylässä.

 

Satun pupuperhe kasvoi kahdella pienellä pupulla, jotka hän sai lahjaksi ystävältä <3.

puput.jpg

Ja Venäjältä Suomeen palannut ystävämme muisti meitä maatuskoilla ^_^. Hänen ajatuksensa oli, että maatuskat ovat samanlaisia, mutta toinen on tummasävyinen ja toinen värikäs - vähän niin kuin mekin olemme!

Päivi sai lahjaksi nemunekon ^_^. Pieni harmaa kissa sai nimeksensä Tseitsei.

kisu.jpg

Harmaat kissat yhdessä. Päivi omistaa 12 erikokoista nemunekoa.

 

- Päivi ja Satu