Päivän biisi: Iron Maiden - Fear of the Dark

Pääsiäinen on jälleen koittanut ja Leikkipuiston kaksikko siirtynyt kotikonnuille loman viettoon. Sää ei ole suosinut meitä. Loskainen takatalvi odotti Kouvolan asemalla. Aurinko ei ole myöskään liiemmin paistanut, mutta onneksi muuten valoisat päivät ovat pitäneet yllä kevään tuntua.

Seuraavaksi sekalainen päivitys vähän kaikkea:

BakuganPussilakanasetti.jpg

Bakugan pussilakanasetti löytyi Savonlinnan kirpputorilta. Tämä pääsee Beyblade, Transformers, Angry birds ja Paavo Pesusieni pussilakanoidemme jatkoksi. Peiton kuva on todella hieno! Siinä näkyvät kaikki ensimmäisen kauden päähenkilöt.

Purkit.jpg

Erikoisista sisustuselementeistä puheen ollen pakatessamme tavaroita lähtöä varten päätin kuvata muutamia purkkejani, joissa säilytän yhtä sun toista. 90-luvulla tunnetuksi tulleet metallipurkit sisälsivät Chupa Chupsin tikkareita ja ostajia houkuteltiin erilaisilla teemoilla, kuten mm. Barbiella tai kuuluisalla tyttöbändillä Spice Girls. Minä olen ostanut nämä purkit kirpputoreilta. Minulla on tallessa metallipurkin lisäksi muutakin Spice Girls tavaraa. En vain vielä tiedä, mitä tahtoisi tehdä niillä. Purkkien lisäksi suunsa sai makeaksi ostamalla yksittäisiä tikkaripakkauksia, jotka sisälsivät yleensä tarran. Tikkarin sisällä oli purkka. Dragon Ball purkin alkuperää en saanut selvitettyä (lähde: kirpputori), mutta kai tässäkin on jotain makeisia myyty.

Minä myöskin hyvin makoisan värisissä tunnelmissa.

PastelliTakki.jpg

Päivi ja Hell Bunnyn Asteekki- korsetti, sekä punainen aitoa nahkaa oleva nahkatakki.

1.4.jpg

 

- Satu