Tervetuloa blogiimme! Luvassa asukuvia!

 

Satu, jota kutsumme nykyään myös nimellä Höttövatti:

ShakkiH%C3%B6tt%C3%B6Matti.jpg

H%C3%B6tt%C3%B6Vatti.jpg

H%C3%B6tt%C3%B6Vattinen.jpg

Kävimme kiertelemässä kirpputoreja ja muutaman vaatelöydön lisäksi Satu osti Milla-pupukokoelmaansa yhden pupun lisää. Oranssi Milla-pupu on samaa sarjaa keltaisen Milla-pupun kanssa.

DSCN3109.jpg

 

Päivi ja rastoja pään täydeltä. Päivin rastat ovat kiinni klipseissä ja ponihännissä, miksi hän saa ne helposti päähän ja pois aina halutessaan.

10.5.jpg

paita.jpg

Valokuvissa näkyvää silmämeikkiä kutsutaan nimellä raptor. Kuviota varten on todella helppoa tehdä hahmotelma:

meikki.jpg

Maalaa sopivan kokoiseen purkkiin tai mukiin raidat tasaisin välein. Paina purkki silmän ympärille, ja maalipisteet jäävät kasvoihin. Pisteiden avulla kaari on helppo maalata tasaiseksi. Tekniikka kelpaa myös kulmakarvojen tekoon, tai jos haluaa itsellensä maalatut pyöreät silmälasi X). 

 

Cosplayjuttuja emme ole tehneet kovinkaan paljon viime aikoina. Tähän on muutama hyvä syy:

- Emme ole käyneet coneissa. Seuraavan kerran conitamme Mimiconissa 13.-14.6.2015. Tämä tarkoittaa, että passaamme Desuconin.

- Meillä on ollut muita projekteja, mm. Kosuconin juttuja. Päivi on usein kironnut, miten cosplay vie liikaa aikaa muilta ompelutöiltä. Nyt hän on ottanut enemmän aikaa omille projekteille. Omien juttujen tekeminen on ihan yhtä hauskaa kuin cosplay.

- Kesä on kiireistä aikaa mm. kesätöiden vuoksi. Riittävän monen vuoden perusteella olemme oppineet, että cosplay + kesäkiireet ovat helvetillinen yhdistelmä. Haluamme viettää edes tämän kesän ihan vain töissä käyden ja kesästä nauttien.

- Korjaamme vanhoja pukuja.

- Tämän vuoden suurien suunnitelmien ajankohdat ovat vasta kesän jälkeen.

 

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

DSCN3048.jpg

 

- Päivi ja Satu