Jos ette vielä ole vaihtaneet linkkilistoissanne blogimme entistä nimeä Kandi & Cyber uuteen nimeen Leikkipuisto, viimeistään nyt olisi kiva jos päivittäisitte nimen kiitos <3.

 

Päivin kesäinen suosikkijäätelö:

1. Osta litran jäätelöpaketti.
2. Avaa pahvinen paketti toisesta päästä.
3. Ota pitkävartinen teelusikka tai mikä tahansa hommaan sopiva tikku.
4. Hakkaa lusikka/tikku jäätelöön.
5. Vedä koko litran jäätelö ulos paketista.
6. Syö kerralla ja uskottele itsellesi, että se on normaalin kokoinen jäätelöpuikko.

 

Satu

HeiOlenMinna.jpg

SokerikalloHiiri.jpg

Turkoosi Sugar skull -mekko Hell Bunnylta

Päivi

koulupuku.jpg

Isoäidin villatakin raidat hihansuissa ja taskuissa innoittivat pukemaan takin yhdessä koulunpuvun kanssa. Koulupuvun Päivi on valmistanut cosplaykäyttöön.

diitails.jpg

Talvella 2014 kokeilimme peruukkivaihtoa ystävämme Minorean kanssa. Lähetimme toisillemme muutamia peruukeistamme ja näin saimme vaihtelua perinteiseen peruukkikokoelmaamme ilman, että meidän olisi pitänyt ostaa mitään uutta. Jonkin ajan kuluttua peruukit palautuivat omistajilleen. Nyt kokeilemme peruukkivaihtoa uudelleen ja tällä kertaa lähetimme toisillemme myös vaatteita, hattuja, kenkiä, koruja ja laukkuja.

Vaatekaappi täynnä vaatteita mutta ei mitään päällepantavaa? Vaatteiden vaihtoa voi harrastaa hyvien, luotettavien ja samankokoisten ystävien kanssa. Jos ei halua lopullisesti vaatteistaan luopua, vaihto voi olla vain väliaikainen. Vaatevaihdon tarkoitus on piristää vaatekaappiaan väliaikaisesti uusilla vaatteilla ja haastaa itsensä pukeutujana. Vaatevaihdossa voi sopia mitä vaihdetaan, tai sitten kuten meidän tapauksessa, laatikkoon ladottiin vähän yhtä sun toista kivaa ja sisältö on yllätys vastaanottajalle. Juuri niin hauskaa miltä kuulostaa :).

 

Päivi esittelee uuden käsilaukkunsa:

Kitara.jpg

LYDC:n (London young designers connection) viulukäsilaukku on sekä kaunis että hauska.

Satu esittelee uudet nukkensa:

DSCN3480.jpg

Päivin hetkellinen visiitti Kouvolassa sujui Lalaloopseissa merkeissä. Koska uusia nukkeja on useita, esittelemme vain yhden per päivitys. Tässä kohtaa mainittakoon, että emme osta jokaista nukkea, jonka näemme. Meillä on tietyt nuket, joita erityisesti etsimme ja sitten on nukkeja, jotka näyttävät kivoilta tai löydämme ne hyvän tarjouksen kautta. Mutta kaikkia emme voi valitettavasti ostaa. Tällä kertaa spottivaloon pääsee eräs erityisen etsinnän kohteena ollut Lalaloopsy:

Yuki1.jpg

Yuki Kimono

Yuki2.jpg

Yuki Kimono on ommeltu kimonokankaasta. Hän rakastaa kikatella ja nauraa. Hän tykkää taitella paperista hauskoja eläinhahmoja, mutta joskus hän taittelee niitä liian monta kertaa ja ei osaa enää kertoa, mikä eläin siinä on. Hänellä on lemmikkinä kissa.

Ommeltu: 27.3. (kansainvälinen kirsikankukkapäivä)

 

- Satu & Päivi