Tervetuloa Leikkipuistoon!

Luvassa asukuvia, pehmoleluja, uudet ikkunaverhot ja uusi nukke!

 

Satu

Kapibarat.jpg

Meille näyttää ilmestyvän koko ajan uusia peruukkeja pukeutumiskäyttöön. Totuus on, että peruukkeja ostetaan cosplayasuja varten, mutta niitä ehtii yleensä käyttämään myös pukeutumisjutuissa ennen muotoilua cosplaykäyttöä varten. Valmiita muotoiltuja cosplayperuukkejamme harvemmin käytämme pukeutumisjutuissa, koska emme halua kampauksien menevä pilalle, ja monesti cosplayperuukit ovat liian omituisen muotoisia ollakseen uskottavia asukuvissa.

KapibaraPupuJaH%C3%B6tt%C3%B6vatti.jpg

Kapibara-san Hunaja Peruna (kutsutaan myös nimellä Pottu) hienossa norjalaisessa villaliivissään, Vaahtokarkki-pupu ja Höttövatti. Hunaja Perunasta lisää seuraavassa päivityksessä!

KaunisCalavera.jpg

Turkoosi mekko on Hell Bunnyn Idaho dress. Hell Bunnyn tuotteista puheenollen, jos omistat kyseisen merkin vaatteita ja kaipaat pientä kilpailua kesään, niin käy tutustumassa TÄÄLLÄ Wannabe-kaupan Hell Bunny Lovers -kilpailuun!

Päivi

lippis.jpg

Pinkki ärhäkkä lippis on vaatevaihdosta. Sopii hyvin yhteen Tripp Nycin caprien kanssa. Päivin asu oli hyvin kesäinen verrattuna vastaantulijoihin, ketkä olivat sonnustautuneet suurin piirtein toppatakkeihin. Suomen alkukesä ei ole turhan lämmin.

hippis.jpg

 

Tällä kertaa räsynukketytöistä esittelyyn pääsee Rosebud Longstem:

Rosebud2.jpg

Rosebud1.jpg

Rosebud Longstem (Ruusunnuppu Pitkävarsi) on paras puutarhuri koko Lalaloopsy-maassa, ainakin mitä tulee ruusujen kasvattamiseen. Hän tykkää näyttää nätiltä. Rosebudilla on aina hetki aikaa tarkistaa, ovatko hänen hiuksensa hyvin ja että hän tuoksuu yhtä hyvälle kuin ruusu. Hänen nimensä perustuu kauniiseen ruusu -kukkaan, jolla on poikkeuksellisen pitkä mutta piikikäs varsi.

Ommeltu: 1. tammikuuta ruususta

 

Huoneemme (joka on sisustajien painajainen) sai hiljattain uudet sarjakuva-aiheiset ikkunaverhot. Päivin Twisted Sister juliste pääsi hyllyn päälle kehyksiin seksikkäiden figuurien ympäröimäksi. Kesähotellille oli joku poismuuttanut opiskelija hylännyt pienen hyllykön, jonka kannoimme kämppäämme. Mangapokkarit sopivat sinne erinomaisesti.

sisustus.jpg

 

- Päivi & Satu