Päivän biisi: Twisted Sister - Shoot 'Em Down

 

Leikkipuiston parivaljakko vietti juhannuksensa kotikonnuilla Kuusankoskella. Muuten työntäyteiseen kesään oli mukava saada pari lomapäivää, jotka pystyi viettämään aurinkoisissa ja lämpimissä merkeissä vanhempiensa hoivissa.

Satu

LeikkipuistonNukke.jpg

Satu kaiveli Wannaben rekistä itsellensä vaaleanpunaisen Hell Bunnyn Madeleide mekon. Mekon tivoliteemaista kuvitusta keksimme lähteä kuvaamaan Kouvolassa sijaitsevaan Tykkimäkeen. Sää oli sunnuntaina ihastuttava ja ihmisillä hauskaa. Emme olleet käyneet huvipuistoissa pitkään aikaan, joten juhannuksen kunniaksi päätimme ostaa 22 euron lippupaketin, jolla pääsee viiteen Tykkimäen laitteeseen. Ensimmäiseksi meidän piti luovuttaa yhdet lipuista viiden euron aluemaksuksi (sisäänpääsymaksu huvipuiston alueelle). Siitä, ettei lippupaketti kata sisäänpääsyä, olisi voinut mainita esim. kotisivulla. Yhden laitelipun hinta on viisi euroa, joten säästimme huikaisevat kolme euroa sen sijaan, että olisimme maksaneet itsemme viidellä eurolla sisään ja ostaneet erikseen neljä laitelippua. Kävijöitä ei ollut ruuhkaksi asti, mutta laitteet pyörivät silti todella lyhyen aikaa. Vähintään kolme huvipuistolaitetta oli huollossa tänä kyseisenä päivänä, joista kaksi oli yli 120 cm laitteita (varttuneempien suosimia hilavitkuttimia). Mainittakoon tässä kohtaa, että hyvin harvoin olemme päässeet käymään huvipuistoissa niin, että kaikki laitteet ovat olleet toiminnassa. Aina jokin juttu on korjauksessa, yleensä se sama laite vuodesta toiseen.

Päivi (+ vaatevaihdosta saatuja vaatteita ja asusteita):

Juhannus.jpg

jussi.jpg

tykkim%C3%A4ki.jpg

Päivi ja Tykkimäen kummitusjunan gargoyle :).

ts.jpg

 

Syntymäpäiviimme on vajaat kaksi kuukautta, joten nyt on hyvä hetki esitellä tämä söpöläinen:

Candle1.jpg

Candle Slice O' Cake

Candle2.jpg

Candle Slice O' Cake (Kynttilä Siivu Kakkua) on Lalaloopsy maan suurin synttäri-intoilija! Hän rakastaa järjestää yllätyssynttärijuhlia kaikille mukaanluettuna itsensä. Hänen nimensä tulee perinteisen synttärikynttilän mukaan, joka asetetaan kakun keskelle palamaan, tai Candlen tapauksessa kakkuviipaleen!

Lalaloopsien animaatioversiossa Candle mainitsee juhlivansa synttäreitänsä joka päivä.

Hänellä on lemmikkinä mopsi.

Ommeltu: (laita tähän oma syntymäpäiväsi) palasta synttärikakkua

 

- Päivi ja Satu