Ennen Närcon tekstien viimeistä osaa muutama pukukuva ja Kosuconin juttuja:

11825875_786555831464775_618281542534689

Närconin jälkeen olemme jälleen alkaneet hoitamaan Kosuconin juttuja. Seuraavan kerran yhdistyspöytäilemme Traconissa 5.-6.9.2015. Kosuconin liput ovat tulleet myyntiin ja niitä voi ostaa TÄÄLTÄ. Huomaathan, ettei pääsylippuun kuulu sisäänpääsyä lattiamajoitukseen tai iltabileisiin. Näihin täytyy ostaa pääsy erikseen ja etenkin lattiamajoituspaikkoja on vain rajoitetusti! Myöhemmin nettikauppaan päivittyy myyntiin myös oheistuotteitamme jahka Päivi ehtii ompelukoneen ääreen niitä surruttamaan :). Hiljattain kesäkämppiksemme muuttivat pois ja saimme ompeluhuoneen takaisin omaan käyttöömme. Riemuissamme palautimme tavarat huoneeseen. Erillistä työtilaa ehti tulla ikävä vaikka vain noin kuukauden ajan täytyi pärjätä ilman sitä.

HoneyRoyal1mainos.jpg

Kuten mainoskuva kertoo, Kosuconin seuralaiskahvilaan haetaan seuralaisia. Kyseinen EI siis ole meido- tai butlerkahvila, vaan host/hostess -tyylinen kahvila. Satu toimii kahvilan toisena pääjärjestäjänä. Satun ja hänen työparinsa tarkoituksena oli etsiä jotakin uutta Kosuconille. Koska meidokahvilat ovat nykyään niin yleisiä coneissa, päättivät he laittaa pystyyn seuralaiskahvilan ja nimesivät tämä Honey Royaliksi. Japanissa seuralaisbaari on yleisempi nimitys, mutta koska Kosuconissa ei tarjoilla alkoholia ja varsinaista baaritilaa ei löydy, tyydymme seuralaiskahvilaan. Aikomuksena ei ole painostaa con-kävijöitä tuhlaamaan rahojansa, vaan jokainen voi huoletta tulla kahvilan puolelle nauttimaan hyvästä seurasta ja ostaa vain juuri sen verran juomaa tai pikkunaposteltavia kuin itse tahtoo. Yhtä paljon kuin toivomme innokkaita ja avoimia kävijöitä Honey Royaliin, niin toivomme myös hakemuksia seuralaiseksi kahvilaan. Käy TÄÄLTÄ lukemassa tarkempia tietoja.

Valokuvissa seikkailee mukana kapibara perheemme Hunaja Peruna (iso), Hunaja Meloni (valkoinen) ja Omppu (pieni). Ne ovat kaikki tyttöjä, koska koiraskapibaroilla on hajurauhanen kuonossa, ja näillä ei sellaista ole.

DSCN4829.jpg

DSCN4839.jpg

DSCN4851.jpg

Kuvissa näkyvän "pupunkorva" hiuspannan valmistusohje löytyy TÄÄLTÄ.

 

- Päivi & Satu